Prins Alexandererf 30

Nunspeet

Omschrijving

NETTE HOEKWONING | VOORZIEN VAN OPRIT, GARAGE & CARPORT | MOOIE WOONLOCATIE

Een buitenkans! In de mooie, kindvriendelijke wijk ’t Hul staat deze hoekwoning met eigen oprit, carport en garage te koop!

De woning is voorzien van een 3-tal slaapkamers waarvan 1 voorzien van een vaste airco, een badkamer met douche, ligbad en toilet en een halfopen keuken.

Ook de woonlocatie is erg prettig te noemen. In de nabije omgeving zijn voldoende speelgelegenheden voor kinderen, genoeg parkeerruimte en ook het winkelcentrum, scholen en horecavoorzieningen zijn op korte afstand gesitueerd.


U komt de woning binnen via de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de trapopgang naar de verdieping, het toilet, de meterkast en de toegang tot de woonkamer.

Doordat dit een zogeheten doorzonwoning betreft is er voldoende lichtinval in de woonkamer. In de woonkamer is een houten vloer gelegd die volledig naar eigen smaak behandeld kan worden. De woonkamer biedt tevens zicht op de achtertuin.

Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de halfopen keuken. De keuken is voorzien van een hoekopstelling met onder andere een vaatwasser, inductie kookplaat, oven en een koel-vriescombinatie.

De keuken bestaat uit een hoekopstelling van boven- en onderkasten en voorzien van inbouwapparatuur. Via de keuken komt u in de daglichtrijke erker. Vanuit deze heerlijke leefruimte heeft u een prachtig uitzicht op de fraaie achtertuin. Vanuit de keuken is ook de bijkeuken bereikbaar. In deze bijkeuken treft u de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Vanuit de overloop op de eerste verdieping heeft u toegang tot een drietal slaapkamers waarvan 1 slaapkamer voorzien van een vaste airco. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, toilet en een wastafel.

Middels een vaste trap op de overloop is ook de 2e verdieping bereikbaar. Op deze verdieping is de Cv-ketel gepositioneerd.

Zowel de voortuin alsook de zij- en achtertuin zijn netjes aangelegd. De achtertuin is voorzien van sierbestrating. Hier is tevens een overkapping aan de woning geplaatst.

De woning beschikt over een ruime garage met kanteldeur en een eigen oprit met carport.

Kenmerken:
- Bouwjaar: 1989
- Perceeloppervlakte: 198 m2
- Gebruiksoppervlakte wonen: 89 m2
- Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte: 8 m2
- Gebouw gebonden buitenruimte: 12 m2
- Externe bergruimte: 17m2
- Inhoud woning: 332 m3
- Verwarming en warmwatervoorziening middels C.V. combiketel.
- De woning is voorzien van isolatie en voor het overgrote deel voorzien van thermische beglazing.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 289.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Hoekwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Energielabel C
Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 89 m²
Perceeloppervlakte 198 m²
Inhoud 332 m³

Indeling

Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 88 m²

Bergruimte

Garage vrijstaande houten garage
Parkeergelegenheid 1

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object