Postelstraat 11B

Someren

Omschrijving

VERMELDE PRIJS IS EEN BIEDEN-VANAF PRIJS.

Wijnen Vastgoed presenteert u dit volledig gerenoveerd tweekamer appartement gelegen in het centrum van Someren. Het appartement is gelegen op de begane grond en heeft een buitenruimte met zicht op de Postelstraat. Perfect appartement voor de starter maar dankzij de ligging op de begane grond ook voor de senior.

BEGANE GROND

Hoofdentree met bellentableau en brievenbussen. Centrale gang met toegang tot het appartement op de begane grond.
Voordeur, ruime hal met toiletruimte met toilet en fonteintje. De hal is ruim opgezet om eventueel een fiets te kunnen plaatsen.

Het appartement is in 2020 geheel gerenoveerd en dankzij de schuine muren is het appartement erg speels ingedeeld. De woonkamer is afgewerkt met een pvc-vloer die doorloopt door het gehele appartement. Er is voldoende ruimte voor het creëren van de diverse hoekjes. De wanden- en plafonds zijn geheel gestuct. Via een schuifpui vanuit de woonkamer toegang tot de buitenruimte. Open verbinding met de keukenruimte voorzien van een keukeninrichting in een hoekopstelling met stenen aanrechtblad en ingericht met inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven.
Vanuit de woonkamer toegang tot de badkamer, ouderslaapkamer en de berging. De ouderslaapkamer is een ruime slaapkamer en via een schuifpui toegang tot de ruime badkamer ingericht met hangend toilet, wandmeubel met wastafel en inloopdouche. De badkamer is erg ruim en biedt ook ruimte voor het plaatsen van alle witgoed. Vanuit de badkamer ook toegang tot de woonkamer. Er zijn mogelijkheden om hier nog een extra wandje te plaatsen om een aparte wasruimte te creëren.
Praktische berging met CV-opstelling (VR ca. 2003) en meterkast. Via een trap vanuit de berging toegang tot de kelderruimte/souterrain.

-1: SOUTERRAIN
Zeer ruim souterrain (ca. 48m²) met daglichttoetreding via een raam in de zijgevel. U dient rekening te houden met de beperkte hoogte ca. 1.90m maar hier is een perfecte hobby-/relaxruimte te realiseren. Een ruimte die vraagt om uw creativiteit.

ALGEMENE ZAKEN:

• De servicekosten aan de VVE bedragen € 58,33,- per maand. Gegevens over de VvE zijn bij Wijnen Vastgoed op te vragen. Het appartement maakt deel uit van een complex waarin 6 appartementsrechten zijn gevestigd.
• Het appartement is in 2020 geheel gerenoveerd.
• Perfecte benedenwoning in het centrum van Someren.
• De maatvoering in de plattegronden zijn grotendeels zelf ingemeten. Door de aanwezigheid van schuine wanden kunnen de vermelde maatvoering afwijken van de werkelijkheid.
• Zeer ruim souterrain geschikte voor diverse gebruiksfuncties.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk met platte daken. Het appartement is voorzien van kunststof- en hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing. Het dak van het appartement is geïsoleerd uitgevoerd celotex isolatieplaten. In 2017 is de dakbedekking vernieuwd. De spouwmuur is na-geïsoleerd met pur (ca. 15 jaar geleden). De houten verdiepingsvloer is aan de onderzijde gespoten met perliet (geluidswerend) en afgewerkt met een houtvezelplaat zodat de vloer brand- en geluidswerend is. Verwarming middels gasgestookte Cv-ketel (VR ca. 2003).
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 280.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Appartement
Soort Appartement Benedenwoning
Type Appartement Portiekflat
Aantal woonlagen 1
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1945 - 1959
Dak Plat dak

Energie

Verwarming Centrale verwarming
C.V.-ketel CV 2003

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 95 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object