€ 299.500,- k.k.

Portugallaan 12

Schoonebeek

Omschrijving

Eigentijds, energielabel A, zonnepanelen, zeer compleet, verzorgd en stijlvol wonen en ook nog eens op een leuke en geliefde locatie gelegen! Het kan allemaal bij deze ideale gezinswoning met bijkeuken, royale carport en aangebouwde garage. Het geheel is gelegen in de geliefde wijk de Sandberghlanden op korte afstand van centrum Schoonebeek en het landelijk gebied. Vanaf 2011 tot heden is de woning doorlopend gemoderniseerd en gerestyled. De keuken in 2011, de badkamer in 2018, platte daken in 2018 vernieuwd; zonnepanelen in 2022 en het externe schilderwerk eveneens in 2022! Kortom een keurig, compleet en modern geheel op een geliefde stek! Op korte afstand van het huis zijn meerdere speeltuinen gelegen alsook het landelijk gebied. Interesse? Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Indeling: ruime entree met trapopgang, meterkast en garderobe, hangtoilet v.v. fontein (2007), U-vormige woonkamer (totaal ruim 40 m2), eetgedeelte met doorgang naar de open keuken, strakke L- vormige keuken (2011) v.v. vaatwasser, koelkast, inductie kookplaat, RVS schouw en combimagnetron, royale bijkeuken (2014 gerenoveerd) met tuindeur en doorgang naar de aangebouwde garage. De begane grond is v.v. een neutrale laminaatvloer en de wanden zijn v.v. stucwerk. Het geheel is netjes en neutraal afgewerkt. Vanuit de woonkamer en de keuken heeft u een goed contact met buiten.

Eerste verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers van resp. 6, 9 en 16 m2, fraaie badkamer (2018) v.v. douche, 2e hangtoilet en badmeubel v.v. dubbele wastafel. De eerste verdieping is ook keurig afgewerkt. De dakramen zijn v.v. verduisteringsgordijnen en de slaapkamers verkeren in nette staat en zijn allen v.v. een laminaatvloer.

Zolderverdieping: vaste trap naar zolderverdieping met 4e (slaap-) kamer (6 m2) die is v.v. een vaste kastenwand en tevens is v.v. een dakraam. Op de overloop is bergruimte aanwezig alsmede de Remeha HR combiketel. De zolderverdieping betreft een functionele aanvulling op uw woongenot gezien de vaste trap en de 4e slaapkamer.

Tuin: praktische en besloten tuin met goede zonligging, privacy en meerdere terrassen. De ruime carport is een prettige aanvulling op het geheel en de garage is voor meerdere doeleinden geschikt (te maken). Aan de voorzijde van het huis is er tevens voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein aanwezig.

Bijzonderheden: 10 zonnepanelen uit 2022 (395 WP per stuk); energielabel A; goed onderhouden en eigentijds geheel; intern vanaf 2011 geheel gemoderniseerd; schilderwerk in 2022 professioneel uitgevoerd; boeien garage en carport middels Keralit afgewerkt; gelegen in een geliefde wijk; snel wonen zonder grote investeringen; neutraal afgewerkt geheel; openbaar vervoer richting Emmen op loopafstand; gelegen nabij fraai wandelgebied en landerijen; Emmen en Coevorden op resp. 15 en 10 autominuten afstand gelegen; goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Duitsland middels A37.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 299.500,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Voorzieningen buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken, tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2010 van Remeha HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 101 m²
Perceeloppervlakte 218 m²
Inhoud 459 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 29 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 54 m² en is gelegen op het noordoosten

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen carport

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object