€ 1.200,- p/m

Poorterij 10

Leerdam

Omschrijving

Dit leuke 3-kamer hoekappartement van 73 m2 met twee slaapkamers is met de woonkamer gelegen aan de Kerkstraat. De woning heeft veel lichtinval door de grote ramen, zowel aan de Kerkstraat als aan de Poorterij.

Vanuit de woning ben je zo in het levendige centrum van Leerdam, terwijl je in het appartement zelf alle rust ervaart. De woning is netjes afgewerkt en er is een financieel gezonde VVE waarvan alle stukken ter inzage aanwezig zijn.

Gesitueerd aan de gezellige Kerkstraat centrum Leerdam met alle mogelijke winkelvoorzieningen. Supermarkt op 100 meter, en NS station 5 minuten lopen.
Kortom: een perfect appartement voor wie houdt van het stadse leven!

Wij adviseren je om de uitgebreide woningbrochure te downloaden voor meer informatie en foto's.
Gesitueerd aan de gezellige Kerkstraat centrum Leerdam met alle mogelijke winkelvoorzieningen. De Kerkstraat is een gezellige winkelstraat met een ruim aanbod van verschillende winkels. Alle voorzieningen liggen dichtbij!
Leerdam ligt zeer centraal, binnen 15 auto minuten zit u op de snelwegen A2 en A15, en A27.

Vanuit de Kerkstraat loop je onder de boog door richting de entree van het appartementencomplex. Vlakbij is voldoende parkeergelegenheid voor vergunninghouders op het parkeerterrein. De centrale hal ligt direct achter de Kerkstraat en biedt brievenbussen, een lift en een trapopgang.

Via de loopbrug komt u op de binnenplaats waaraan de entrees van acht appartementen liggen, nummer 10 ligt aan het einde daarvan. U kunt hier uw eigen gezellig hoekterras creëren om relaxen, zonder passerende medebewoners.

De hal van het appartement biedt toegang tot het toilet, de meterkast, de trapopgang naar de bovenverdieping en de woonkamer. Er is een intercom aanwezig.

Vanuit de lichte woonkamer (4,8 x 4,5m) kijk je uit op de gezellige Kerkstraat. De open, L-vormige keuken is uitgevoerd in roomwit met een houten fineer keukenblad.
De keuken is voorzien van een spoelbak met mengkraan, koelkast, vriezer, vaatwasser, afzuigkap, elektrische heteluchtoven en een 5-pits gaskookplaat. Vanuit het keukenraam kijk je uit op je stukje terras en de binnenplaats.


Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers, de badkamer, en de kast met cv-ketel. De grote slaapkamer meet ca. 3,7 x 4,5 m en bied toegang tot het balkon met uitzicht op de Kerkstraat.

De 2e slaapkamer heeft een afmeting van ca. 3,3 x 2m.

De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad met handdouche, een tweede toilet en een wastafelmeubel metspoelbak en mengkraan en vind je de aansluiting voor de wasmachine. De badkamer wordt zowel op natuurlijke als mechanische wijze geventileerd.
Technische kenmerken
- Het appartementencomplex dateert uit 1985.
- Het appartement bevindt zich boven een winkel en heeft een terras bij de entree van de woning en een balkon aan de
Kerkstraatzijde.
- De meterkast is uitgevoerd met voldoende groepen en aardlekschakelaar, een slimme elektriciteits- en gasmeter en
een watermeter.
- De woning wordt verwarmd door middel van een “Remeha” CV-installatie uit 2004.
- De woning is geïsoleerd tijdens de bouw en voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen.

Bijzonderheden:
- De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 136,84 per maand.
- De woning beschikt over een eigen berging op de begane grond.
- Begane grond: Centrale entree met intercom, brievenbussen, lift en trapopgang.
- Vlakbij de woning is parkeergelegenheid voor vergunninghouders (ca. 30 parkeerplaatsen).

Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis.

Alle voorzieningen om wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen in Leerdam te vinden. Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kunt u hier
goed terecht.

‘Leerdam Glasstad’ is een veelgehoorde kreet. En glas is waar het om draait in Leerdam. Allereerst staat al sinds jaar en dag de
glasfabriek van Royal Leerdam in Leerdam West. In deze fabriek wordt de productie van veel bekende glasproducten verzorgd.
Dit betreft vooral wat meer grootschalige productie.

In het centrum van Leerdam in de Houtloods de Glasblazerij en het Nationaal Glasmuseum gevestigd. Het museum houdt zich niet alleen bezig met het verleden van glas, maar juist ook de toekomst van glas. Kunstenaars en vormgevers experimenteren er met glas en toeschouwers kunnen deze verrichtingen op de voet volgen vanaf de tribune.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 1.200,- p/m
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement maisonnette
Aantal woonlagen 2
Woonlaag 2
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1985
Bouwperiode 1981 - 1990
Open portiek nee
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak plat dak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie spouwmuur, dubbel glas

Energie

Energielabel C
Verwarming cv-Ketel
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2004 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 73 m²
Bergruimte oppervlakte 5 m²
Buitenruimte oppervlakte 5 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object