verkocht onder voorbehoud

Pieterswaard 7

Herwijnen

Omschrijving

Lichte woning met ruime kamers in rustige woonwijk omgeven door natuur

Deze twee-onder-een-kapwoning met diepe garage ligt in een rustige woonwijk in Herwijnen. Je kijkt uit op prachtige uiterwaarden die eindigen bij rivier de Waal. De woning is heerlijk licht, telt vier ruime slaapkamers en heeft een totale woonoppervlakte van 135m2. De grote, diepe garage en fijne achtertuin zijn natuurlijk ook pluspunten!

Entree met toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, de garage, de meterkast, het toilet en de woonkamer. Wat direct zal opvallen bij binnenkomst in de woonkamer is de fijne lichtinval en het rustgevende uitzicht op eindeloos groen. De woonkamer is voorzien van een nette tegelvloer en naast de tussendeur bevindt zich een ruime trapkast.

De halfopen keuken is uitgerust met een spoelbak met mengkraan, 4-pits elektrische kookplaat, afzuiging, koelkast met vriezer, vaatwasser en een ingebouwde combimagnetron met ovenfuncties. Er is genoeg ruimte voor een gezellige eethoek.

Vanaf de overloop biedt deze verdieping toegang tot drie slaapkamers, de badkamer, een tweede toilet en de trapopgang naar zolder.

Aan de voorzijde vind je twee (slaap)kamers van respectievelijk 9m2 en 14m2 groot. Beide slaapkamers zijn voorzien van tapijt en kijken uit op de Pieterswaard. De slaapkamer aan de achterzijde is 15m2 groot en voorzien van een dakkapel. Vanuit deze kamer kijk je prachtig uit op de uiterwaarden van Herwijnen.

De badkamer is eenvoudig maar netjes, uitgerust met een douchecabine, ligbad en wastafel. Ook hier biedt een raam zicht op de tuin en de achtergelegen uiterwaarden, en bovendien zorgt het voor natuurlijk daglicht en ventilatie.

De zolderverdieping biedt een vierde slaapkamer (13m2) en een ruim washok (5m2).
Er lopen knieschotten langs de gehele breedte van de woning voor extra bergruimte. Deze zijn toegankelijk via de slaapkamer. Er zijn dakramen voor natuurlijke lichtinval.


De voortuin is voorzien van een bestrate oprit die ruimte biedt aan twee tot drie auto’s. Onder het grind in de voortuin liggen naast een onkruid doek ook honingraat platen en je kan dus ook een auto parkeren volledig op het grind.
Aan de woning is een langgerekte garage van 23m2 gelegen. Deze is bereikbaar via de hal en biedt tevens toegang tot de achtertuin. Via de zijkant van de garage is de achtertuin eveneens bereikbaar.

De tuin is voorzien van een groot terras dat grenst aan de woning en daarachter een gazon. Je kijkt vrij uit op het natuurcompensatie gebied. Vanuit de tuin loopt u via een struinpad de dijk over naar de uiterwaarden van de rivier de Waal.

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Herwijnen
Het Gelderse rivierdorp Herwijnen is gelegen in de West Betuwe en is de eerste landelijke gemeente na de Randstad. De gemeente West Betuwe is op 1 januari 2019 ontstaan door een fusie van de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal.
Herwijnen, met het zo geliefde rustieke Betuwse landschap met haar uiterwaarden en
natuurgebieden, ligt dichtbij het punt waar Maas en Waal samenkomen. Het centrum beschikt over alle winkels voor dagelijkse voorzieningen. Verder heeft Herwijnen naast een peuterspeelzaal zowel een christelijke als een openbare basisschool. Het dorp staat bekend om haar uitgebreide en actieve verenigingsleven. Herwijnen ligt centraal in Nederland op enkele minuten van de Rijkswegen A27, A15 en A2. De steden Gorinchem en Zaltbommel, welke beschikken over alle voorzieningen, liggen slecht op 10 autominuten van de woning. Grote steden als Rotterdam, ‘s-Hertogenbosch en Utrecht liggen op circa 30 autominuten.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 525.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 2003
Bouwperiode 2001 - 2010
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak samengesteld dak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie volledig geisoleerd, dubbel glas

Energie

Energielabel A
Verwarming cv-Ketel
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Intergas Kompakt HRE (CW4), eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 135 m²
Perceeloppervlakte 381 m²
Inhoud 560 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 23 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin onbekend met een oppervlakte van 301 m² en is gelegen op het oosten

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object