€ 949.000,- k.k.

Pieter Baststraat 10II

Amsterdam

Omschrijving

Pieter Baststraat 10-II, 1071 TW AMSTERDAM -see English below-

Heerlijk bovenhuis van 122m² (NEN gemeten) met eigen opgang vanaf de begane grond, dakterras met opbouw, balkon en rustig gelegen (eigen grond) op het gewilde Duivelseiland in Amsterdam Oud-Zuid.

INDELING:
Entree via eigen opgang op de begane grond naar de derde verdieping. Hier bevinden zich; 3 ruime slaapkamers en een zeer ruime badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, zwevend toilet en aansluiting voor wasmachine/droger. Bij de slaapkamer aan de achterzijde hoort nog een riant balkon (5m2) op het westen.
Op de vierde verdieping is de sfeervolle woonkamer met open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de hal is nog een toilet.
Het zonnige dakterras met opbouw en fraai uitzicht over de stad is te bereiken via het trappenhuis van het appartement.

IN HET KORT:
-Bouwjaar omstreeks 1900
-Eigen grond
-Woonoppervlakte 122 m2
-Dakterras (ca.19m2) met dakopbouw (ca.5m2)
-Eigen entree vanaf de begane grond
-Centraal maar rustig gelegen
-Servicekosten VVE € 145,- per maand
-Meerjaren Onderhoudsplan VVE aanwezig
-Levering kan op korte termijn

Ligging en omgeving:
De woning is gelegen in de rustige Pieter Baststraat in Amsterdam Zuid, tussen de Ruysdaelstraat en de Cornelis Anthoniszstraat op Duivelseiland. Op loopafstand bevindt zich het Museumplein, het Concertgebouw, de P.C. Hooftstraat, de Van Baerlestraat en de Albert Cuyp. Op steenworp afstand is een zeer divers aanbod van leuke restaurants, koffietentjes, gezellige cafe's en vele winkels. Aan het einde van de straat ligt bijvoorbeeld Loetje, maar ook Cafe Wildschut en het College Hotel zijn om de hoek. De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Pieter Baststraat 10-BV, 1071 TW AMSTERDAM

Lovely upper house of 122m² (measured NEN) with private entrance from the ground floor, roof terrace, balcony and quiet location (own ground) on the popular Duivelseiland in Amsterdam Oud-Zuid.

LAYOUT:
Entrance through private entrance on the ground floor to the third floor. Here are located; 3 bedrooms and a very spacious bathroom with walk-in shower, double sink, toilet and connection for washing machine / dryer. The rear bedroom has a large balcony (5 m2) on the west.
On the fourth floor is the attractive living room with open kitchen that is equipped with various built-in appliances. In the corridor there is a toilet.
The sunny roof terrace with structure and beautiful view over the city can be reached via the stairwell of the apartment.

IN BRIEF:
-Year of construction around 1900
-Own ground
-Living area 122 m2
-Roof terrace (ca.19m2) with roof structure (ca.5m2)
-Own entrance from the ground floor
-Servicecosts VVE € 145,- a month
-There's a maintenance plan
-Central but quiet location
-Delivery is possible in the short term

Location and surroundings:
The property is located in the quiet Pieter Baststraat in Amsterdam South, between the Ruysdaelstraat and the Cornelis Anthoniszstraat on Duivelseiland. The Museumplein, the Concertgebouw, P.C. Hooftstraat, the Van Baerlestraat and the Albert Cuyp and are within walking distance Close by is a very diverse selection of nice restaurants, coffee shops, cozy cafes and many shops. Loetje, for example, is located at the end of the street, but Cafe Wildschut and the College Hotel are just around the corner. The property is very well served by public transport and by car.

Het woonoppervlak is door externe partij opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. Meetrapport is aanwezig. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of bouwtechnische keuring uit te voeren, zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte. Verkopende partij geeft hierover geen garanties.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 949.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 3
Woonlaag 4
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode -1906
Open portiek nee
Dak plat dak
Voorzieningen mechanische ventilatie en dakraam

Energie

Energielabel F
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2007 van intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 122 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in centrum

Streetview

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object