verkocht onder voorbehoud

Penningkruid 6

Nootdorp

Omschrijving

In de woonwijk “Achter het Raadhuis” in Nootdorp ligt in een autoluwe straat deze royale en recent gerenoveerde ZEVEN KAMER Twee –onder-een-kapwoning met bijzonder grote GARAGE en zeer royale, op het zuiden gelegen achtertuin. Wat deze geschakelde woning extra aantrekkelijk maakt is de serre aanbouw aan de achterzijde. Door de grote glaspartijen in de serre valt er in de woonkamer veel licht naar binnen. Tezamen met het zonnetje is het hier dan ook goed toeven. Ook de grote (slaap)kamers maakt deze woning tot een gewild object. Alles in deze woning voelt ruim aan zowel de woonkamer, de slaapkamers als de garage. Zoals gezegd: de woning is recent gerenoveerd. Wij vertellen je wat er gedaan is: in 2021 zijn de badkamer, de toiletten en de keuken vernieuwd. Ook de trap is opnieuw bekleed en de houten vloer op de begane grond is geschuurd en gelakt. De achtertuin is in 2021 deels vernieuwd.

Indeling:
Overdekt entree van de woning en garage. Ruime hal met meterkast en toilet. Brede woonkamer van 5.70 meter met heel veel lichtinval en hout gestookte openhaard. Dubbele tuindeuren naar de zonnige achtertuin met houten vlonder (2021). De garage is bereikbaar vanuit de achtertuin. In de woonkamer ligt een mooie eiken vloer. Aan de voorkant van de woning bevindt zich de keuken. Deze is voorzien van een 5 pits gas op glas kookplaat, een combi magnetron/oven, vaatwasser, Amerikaanse koelkast en quooker.

1e verdieping:
Op de eerste etage zijn drie riante slaapkamers en een moderne badkamer (afm. ca. 2.59x2.46m) met een teak wastafelmeubel en handdoekradiator (aansluiting en afvoer voor bad zijn aanwezig).
Slaapkamer 1 (ca. 3.30x5.70m ), slaapkamer 2 (3.33x3.44m). Slaapkamer 3 (ca. 2.14 x 3,64m) nu in gebruik als werkkamer.

2e verdieping:
Verrassend grote en lichte etage door de dakkappelen en het dakraam op de overloop. Flinke overloop met ruimte voor wasmachine en droger, C.V. opstelplaats en bergruimte achter de schotten. Drie Slaapkamers (ca. 2.48 x 2.24m), (3.51x.3.39m) en 3.80x3.39m). Deze slaapkamers zijn alle drie voorzien van een dakkapel en veel bergruimte in de schotruimte.

Vliering:

Vliering is over volledige breedte en lengte huis.

Tuin:
Heerlijk zonnige achtertuin met houten vlonder. De tuin ligt op het zuidoosten.

Kenmerken:
- gerenoveerde woning
- veel (slaap)kamers
- veel lichtinval
- bijzonder grote garage
- alle kamers zijn voorzien van een utp netwerkaansluiting
- cv ketel uit 2009
- parkeren op eigen terrein

De woning heeft een centrale ligging binnen de Randstad. Met de auto ben je in 10 minuten in Den Haag, in 20 minuten in Rotterdam. De A4, A12 en de A13 zijn in enkele minuten bereikbaar. Treinstation Den Haag Ypenburg en halte Randstadrail op loop/fietsafstand. Kinderopvang en scholen op loopafstand. Winkelcentrum De Parade. Sportvoorzieningen en de recreatiegebieden “Dobbeplas” en “Bieslandse Bos”

Vraagprijs: € 725.000, - K.K. | Oplevering: in overleg.

NEN 2580 meetrapportage en een bouwkundig rapport zijn beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 725.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1991-2000
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Bijzonderheden gestoffeerd
Voorzieningen mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel B
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2009, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 163 m²
Perceeloppervlakte 216 m²
Inhoud 640 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 23 m²

Indeling

Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 70 m² en is gelegen op het zuidwesten

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object