Patrijslaan 37

Budel

Omschrijving

KARAKTERSTIEKE, HALFVRIJSTAANDE WONING MET GARAGE EN VRIJE TUIN, GELEGEN IN DE WOONWIJK 'MIDBUUL' .

Bouwjaar 1994. Perceel 245 m². Inhoud ca. 415 m³. Woonoppervlakte ca. 116 m².

Begane grond:
Entree met een lichte tegelvloer met vloerverwarming en stucwerk wanden. Hier bevindt zich de meterkast met o.a. krachtstroom.

Een volledig betegeld toilet met vloerverwarming. Voorzien van een wandcloset met opzetplateau en een fonteintje. Natuurlijke ventilatie.

Vanuit de entree met een deur naar de daglichtrijke woonkamer. Met een lichte tegelvloer met vloerverwarming en stucwerk wanden. Via hardhouten openslaande terrasdeuren, voorzien van een elektrische te bedienen rolluik, toegang tot het overdekte terras.

De afgesloten keuken heeft ook een lichte tegelvloer met vloerverwarming en stucwerk wanden. De keukeninrichting in een hoekopstelling is voorzien van een inductiekookplaat, een afzuigkap, een elektrische oven, een koel-/vriescombinatie (los), een vaatwasser (los / 11-2021) en een RVS spoelbak. Via een terrasdeur naar het overdekte terras en de achtertuin.

1e Verdieping:
Vanuit de woonkamer met een open trap naar de overloop. Met een laminaatvloer, stucwerk wanden en daglicht.

Drie slaapkamers, met een laminaatvloer en stucwerk wanden. Alle slaapkamers zijn voorzien van hardhouten raamkozijnen met dubbele beglazing. De slaapkamers aan de voorzijde hebben een rolluik, waarvan een kamer toegang heeft tot een balkon.

Aan de achterzijde ligt een volledig licht betegelde badkamer, voorzien van een kunststof ligbad met een douchescherm en een thermostaatkraan, een wastafel met spiegel en een 2e toilet. Daglicht middels een Velux dakraam.

2e Verdieping:
Vanuit de overloop, via een deur, met een vaste trap naar de zolder-/hobbykamer (betonnen verdiepingsvloer). Met een linoleumvloer en een praktische schuifwanden in de schuinte. Hier bevindt zich de ook aansluiting voor de wasapparatuur en de Nefit HR combiketel (2016).

Buiten:
De garage is bereikbaar vanaf de volledig bestrate oprit via een stalen kantelpoort met een loopdeur. Met een betonvloer en elektra. Hier bevindt zich ook de unit van de mechanische ventilatie t.b.v. de keuken.
Een privacy biedende achtertuin, welke volledig is omheind middels een houten schutting. Direct aan de woning bevindt zich een overdekt terras uitgevoerd in een aluminium constructie met dubbelwandige polycarbonaat dakplaten. Ter hoogte van de keuken bevindt zich een zonneluifel. Verder een gazon, aangeplante borders en een buitenkraantje.

Bijzonderheden:
- Gelegen nabij centrum, basis- en voortgezet onderwijs, sportcomplex en Medisch Centrum
- Optimaal geïsoleerd en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en diverse rolluiken
- Verrassende 'zonnige' achtertuin, gesitueerd op het westen
- Het buitenschilderwerk van de woning is uitgevoerd in 2021
- De woning heeft een energielabel B
- Deze sfeervolle woning moet u zeker van binnen hebben gezien!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 319.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Dwelling_HalfDetached
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1991 - 2000
Dak Schuin dak

Energie

Energielabel B
C.V.-ketel Nefit HR combiketel (2016)

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 116 m²
Perceeloppervlakte 245 m²
Inhoud 415 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object