verkocht onder voorbehoud

Onyxdijk 57

Roosendaal

Omschrijving

Deze leuke tussenwoning in de wijk Kortendijk heeft het allemaal: een ruime woon- en eetkamer, een prachtig aangebouwde serre, een open keuken, nette badkamer met inloopdouche en vier slaapkamers. Daarnaast beschikt deze woning over maar liefst 10 zonnepanelen en energielabel A! Tevens woon je aan de rand van de woonwijk en loop je zo de weilanden in voor een rustige wandeling. Ben jij al enthousiast geworden? Kom dan snel een kijkje nemen!

Entree
Parkeer de auto op een van de parkeervakken voor de deur. Via de voordeur kom je in de hal terecht die je toegang geeft tot het toilet, de meterkast, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping.

Wonen & koken
Bij binnenkomst in de woonkamer valt meteen het vele daglicht op die de woning binnenkomt via de schuifpui. De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een ruime zithoek en een gezellig eetgedeelte. Daarnaast geeft de woonkamer toegang tot de trapkast, ideaal voor het opbergen van extra boodschappen! Aangrenzend aan de woonkamer vind je de open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vriezer, oven en een inductiekookplaat. Daarnaast beschikt de keuken over een airco, ideaal tijdens de warme zomer maanden! Vanuit de woonkamer heb je via de schuifpui toegang tot de serre, een echte eyecatcher! In de zomermaanden kun je de deuren van de serre volledig open schuiven voor een heerlijk binnen/buiten gevoel. Laten we nu een kijkje gaan nemen in de slaapkamers.

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de trap in de hal bereiken we de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamer en de badkamer. Twee slaapkamers zijn erg ruim en bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een kingsize bed en een kast of bureau. Tevens beschikt de masterbedroom over een airco, wat een luxe! De derde slaapkamer is wat kleiner van formaat, maar perfect te gebruiken als babykamer of inloopkast. De nette badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche met regendouche en een toilet. Alle faciliteiten zijn aanwezig om de dag met een glimlach te starten! Via de vaste trap bereiken we de tweede verdieping waar zich de vierde slaapkamer bevindt. Deze slaapkamer heeft een grote dakkapel wat zorgt voor veel lichtinval. Ook vindt je hier de aansluiting voor wasmachine en droger.

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de serre en de achterom heb je toegang tot de achtertuin. De tuin is gelegen op het noorden en is volledig betegeld. Aan ruimte geen gebrek om een leuke loungehoek of eethoek te creƫren. Als jij aanstaande zomer wilt genieten in deze tuin, wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 101 m2 * Bouwjaar 1981 * Energielabel A * 10 zonnepanelen * Serre * 4 Slaapkamers * Airco * Kortendijk * Rustige ligging nabij weilanden *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Voorzieningen schuifpui en airconditioning

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel en elektrische boiler eigendom
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2023 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 101 m²
Perceeloppervlakte 136 m²
Inhoud 358 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object