Ommerweg 27

Rheezerveen

Omschrijving

Plaats camping: Lijster 840

Goed onderhouden chalet met splinternieuwe overkapping/berging!

Op camping De Klimberg in Rheezerveen (tussen Hardenberg en Rheezerveen) ligt dit mooie chalet met volledig nieuwe overkapping/berging. Deze robuuste overkapping is in december 2021 geplaatst en is nog niet gebruikt. Aan de linker zijde is een ruime berging waar de wasmachine, extra koelkast, fietsen en tuinmeubels opgeborgen kunnen worden. Vanuit de veranda heeft u een heerlijk uitzicht over de visvijver en kunt u genieten van de zonnige tuin met al zijn fraaie bomen.

Het chalet met de gezellige tuin is heerlijk gelegen op het zonnige zuidwesten. U kunt hier dus heerlijk heel de dag buiten zitten.

Het chalet, dat gebouwd en geplaatst is in 2006, beschikt over een sfeervolle woonkamer met vrij uitzicht over de vijver. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle gaskachel en openslaande terrasdeuren.

De nette keuken, in lichte kleurstelling, heeft een koelkast, gaskookstel en afzuigkap. Vanuit het keukenraam heeft u een leuk uitzicht over de tuin.

De moderne badkamer beschikt over een ruime douchecabine met glazenwand en drain, een wastafelmeubel en toilet.

Het chalet heeft verder 2 slaapkamers. De ouder slaapkamer heeft een vast bed met royale ombouw en veel kast- en bergruimte. In de andere slaapkamer kunnen 3 kinderen slapen (1 op het stapelbed en de andere op een hoog bed waaronder veel bergruimte zit). Ook is het natuurlijk mogelijk om ‘een slaapbank’ in de woonkamer te zetten.

Camping De Klimberg is een ideale gezinscamping met vele voorzieningen. Zo is er een overdekt zwembad met licht verwarmd water, een springkussen, voetbalveld, visvijver, ruime kantine met bar, restaurant, campingwinkel, snackbar en uiteraard nog veel meer! Ook is een actief recreatieteam in de vakanties aanwezig. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van deze camping . De kosten de campingplek bedragen € 2460,- per jaar. Dit is exclusief gas/elektra en water.

Kortom: een goed onderhouden chalet op een leuke plek en fantastische camping!

Vraagprijs € 65.000,=







+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 65.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding

Bouw

Soort woning
Soort Caravan
Type Other_Detached
Aantal woonlagen 1
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Verwarming Gasfornuis

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 40 m²
Perceeloppervlakte 180 m²
Inhoud 110 m³

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 50 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object