verkocht onder voorbehoud

Ommerweg 27 640

Rheezerveen

Omschrijving

Het ultieme vakantiegevoel vind je op deze prachtig gelegen kavel (huurgrond) in Rheezerveen! Deze onder architectuur gebouwde recreatiebungalow biedt alle rust en ruimte die je nodig hebt om te genieten van een welverdiende vakantie. Met een adembenemend uitzicht via talloze doorkijkjes over de uitgestrekte weilanden, voel je je hier echt één met de natuur.

Deze vrijstaande eengezinswoning is speciaal ontworpen door de gerenommeerde firma Duntep. Hierdoor ben je verzekerd van een hoogwaardige bouwkwaliteit en een stijlvolle uitstraling. De bungalow is geschikt voor maximaal 6 personen, waardoor het perfect is voor gezinnen of vriendengroepen die samen van een heerlijke vakantie willen genieten.

Een belangrijk voordeel van deze bungalow zijn de goede isolatievoorzieningen. Of je nu in de zomer komt om te profiteren van de warme zonnestralen of in de winter om te genieten van de knusse sfeer, in deze bungalow blijft het altijd comfortabel. Geen gedoe met koude nachten of benauwde warmte, want de isolatie zorgt ervoor dat het binnenklimaat optimaal blijft.

Een bijzonder aspect van deze recreatiebungalow is dat het verplaatsbaar is. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om de bungalow op een andere locatie te plaatsen als je dat zou willen. Zo kun je eens in de zoveel jaar altijd weer een nieuwe omgeving ontdekken en je vakantieverblijven telkens een frisse impuls geven. De vrijheid die dit biedt, maakt jouw vakantiebeleving nóg unieker en avontuurlijker.

Deze recreatiebungalow staat momenteel op een prachtig gelegen kavel op de Klimberg in Rheezerveen. De huurgrond waarop het zich bevindt, is perfect onderhouden en biedt allerlei faciliteiten voor recreatief gebruik.

Op het recreatiepark De Klimberg kun je genieten van de vele voorzieningen in de directe omgeving, zoals wandel- en fietsroutes, speelvelden en andere recreatiemogelijkheden. Er is zelfs een zwembad op het park waar je tijdens warme zomerdagen verkoeling kunt zoeken. Maar op het park is nog veel meer te doen; op het park is er een winkel, wasserette, snackbar, brasserie, trampolines, dierenweide, visvijver, kabelbaan, speelvelden, speel- en zwemvijvers.

Kortom, deze recreatiebungalow is dé perfecte uitvalsbasis voor iedereen die op zoek is naar ultieme ontspanning en plezier. Of je nu wilt genieten van de natuur, wilt ontspannen met vrienden en familie of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, hier vind je alles wat je nodig hebt. Wacht niet langer en kom snel een kijkje nemen bij deze bungalow in Rheezerveen. Je zult er geen spijt van krijgen!

De indeling van de recreatiebungalow is als volgt:
Middels entree betreedt men de hal met toegang tot de verschillende vertrekken, te weten:
Woonkamer met doorkijkhaard, open keuken met spoeleiland en inbouwapparatuur, drie slaapkamers, separaat toilet met fonteintje en badkamer. De badkamer is divers met o.a. ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, wasmachine-aansluitingen en designradiator.
Meerdere slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten.

Kenmerken:
- Bouwjaar 2021;
- Perceeloppervlakte: ca. 305 m² (huurgrond)
- In de fotoreportage hebben wij ook foto’s opgenomen in de zomer om u een goed totaalbeeld te geven.
- Goede isolatievoorzieningen dmv HR++ beglazing met horren, kunststof kozijnen en dakisolatie;
- Kosten huur perceel: ca. €2.875,- per jaar;
- Kosten internet: € 100,- per jaar;
- Goede verhuurmogelijkheden via De Klimberg, echter is er geen verhuurverplichting.

Bijzonderheden:
Camping de Klimberg is een moderne familiecamping gelegen in het prachtige Vechtdal tussen Hardenberg en Ommen. De familiecamping biedt ruime comfort kampeerplaatsen en beschikt over sfeervolle verhuuraccommodaties. Camping de Klimberg is gelegen in een wonderschone omgeving, met volop natuur, gezellige dorpjes en op korte afstand van toeristenstad Hardenberg. Ontdek het mooie Vechtdal bij Camping de Klimberg!

In het voor- en naseizoen optimaal genieten van rust en ideale uitvalsbasis voor grote doelgroep;
Fietsen, wandelen, het prachtige Vechtdal ontdekken! Maar ook een familiecamping met volop mogelijkheden om uw toekomstige vakantie te bestempelen als geslaagd!

Voor meer informatie verwijzen wij u heel graag naar de website van De Klimberg.

Disclaimer
Houdel Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 179.000,- v.o.n.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 1
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 2021
Bouwperiode vanaf 2011
Recreatiewoning Ja
Permanente bewoning niet toegestaan
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Dak plat dak
Isolatie dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie

Energie

Verwarming cv-Ketel
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2021, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 70 m²
Perceeloppervlakte 305 m²
Inhoud 250 m³
Bergruimte oppervlakte 6 m²
Buitenruimte oppervlakte 6 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object