verkocht onder voorbehoud

Noortheystraat 26

Voorschoten

Omschrijving

Op directe loopafstand van het centrum van Voorschoten ligt deze UIT- en OPGEBOUWDE Hoekwoning MET OMGEBOUWDE GARAGE. Dit riante woonhuis ligt op een groot perceel (207m2) en beschikt over een extra kamer op de begane grond die binnendoor, middels een deur in de zijgevel te benaderen is. De voormalige garage is omgebouwd tot werk- / slaap of kluskamer. Mocht je de kamer als werkruimte willen gebruiken waarbij klanten buitenom langskomen. Ook dat kan. Op eenvoudige wijze kan je de garage deuren weer bruikbaar maken. De huidige eigenaren hebben de woning bijzonder goed onderhouden en in 2021 is er een prachtige serreaanbouw tegenaan gezet. Super leuk en gezellig! De achterzijde van deze woning bestaat uit kunststof kozijnen en de eigenaren hebben de woning nog grotendeels (10 jaar geleden) gerenoveerd. Alles is netjes, alles is in een zeer goede staat van onderhoud. Ook hebben de huidige eigenaren de begane grond (met Tonson) geïsoleerd. Je leest het goed. Een mooie woning, gelegen op en riant perceel met veel kamers en ook nog met een grote (zonnige) achtertuin.

Indeling: voortuin, entree woning, hal met meterkast en opbergkast, ruim toilet, entree woonkamer. Woonkamer met trap naar bovengelegen verdieping en open keuken en deur naar werk- / slaap, of knutselkamer. Deur naar serre uitbouw, deur naar riante achtertuin. Berging is te bereiken via een deur in de tuin.

1e verdieping: overloop, drie slaapkamers, alle drie met inbouwkasten. mooie badkamer (2015) met douche, wastafel en 2e toilet. Trap naar bovengelegen verdieping.

2e verdieping: overloop en bergkast met cv opstelling rechts. Fijne (open) ruimte links, deur naar slaapkamer met dakkapel.

Vraagprijs: € 550.000, - K.K. Oplevering: in overleg

NEN 2580 meetrapportage is beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 550.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Bijzonderheden gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen tv kabel

Energie

Energielabel E
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2009 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 121 m²
Perceeloppervlakte 207 m²
Inhoud 455 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 6 m²

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 96 m² en is gelegen op het zuiden

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging aangebouwd steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object