Noorderbolwerk 18

Franeker

Omschrijving

In het historisch centrum, aan de Elfstedenroute gelegen, verzorgde, instap-klare, verrassend ruime eengezinswoning, met royale aanbouw aan de achterzijde. Beschutte achtertuin en vanuit de woonkamer vrij zichtlijnen over de voorgelegen gracht. Totale perceeloppervlakte: 115 m².

Een karakteristieke woning in goede staat van onderhoud, deels v.v. nieuwe ramen/kozijnen, grotendeels opnieuw gevoegd en voorzien van een nieuwe keuken. Er zijn 3 slaapkamers en de zolderruimte heeft mogelijkheden voor het realiseren van extra woonruimte.

Indeling.
B.g.: entree, hal met trapopgang en toilet, woonkamer met vrije zichtlijnen over de voorgelegen gracht, open keuken met moderne aanrechtcombinatie (inbouw: inductiekookplaat, afzuigkap en een oven). Royale bijkeuken met veel ruimte voor o.a. fietsen, witgoed met loopdeur naar de beschutte achtertuin.
Boven (1ste verd.): overloop met bergruimte, drie slaapkamers, nette badkamer met douche, wastafelmeubel en tweede toilet.

Algemeen: deze sfeervolle stadswoning ligt rustig en toch centraal in het centrum van de stad, op een steenworp afstand winkels, horeca en cultuur, en o.a.:
- verwarming middels CV ketel, modern elektra, gedeeltelijk v.v. kunststof kozijnen, geheel v.v. isolerende beglazing, deels v.v. van houten- en betonvloeren;
- de woning is goed onderhouden en veelal opgezet in lichte kleurstelling;
- de locatie en indeling van de woning maken het een perfecte kans voor een starter, een doorstromer of een klein gezin;
- gelegen aan de Elfstedenroute (Noordergracht); diverse winkels, scholen en kinderopvang, een theater, horeca, etc. op enkele minuten lopen;
- de voornoemde informatie is enkel informerend en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 250.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Helft van dubbel
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Samengesteld dak

Energie

Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 114 m²
Perceeloppervlakte 115 m²
Inhoud 492 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 20 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object