Nieuwe Boschstraat 29b

Breda

Omschrijving

Op een top locatie op loopafstand van het centrum van Breda is dit driekamerappartement gelegen op de tweede verdieping. Het appartement van circa 77m² aan de Nieuwe Boschstraat is voorzien van een woonkamer met balkon en open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Tevens is er een bergzolder aanwezig. Het appartement is voor eigen gebruik.

De Nieuwe Boschstraat is gelegen in het verlengde van de Boschstraat met het centrum van Breda om de hoek gelegen. Op loopafstand is het Valkenberg park gesitueerd, alsmede het centraal station van Breda. Diverse faciliteiten zijn nabij gelegen, waaronder een bakker, de ijssalon van Breda en verschillende horecagelegenheden in de Boschstraat en het centrum. Diverse uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

Indeling

Entree / hal
De trapopgang naar de entree biedt toegang tot het appartement op de tweede verdieping. De hal is voorzien van een luik naar de bergzolder en geeft toegang tot de woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers.

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van een dakraam en een grote schuifpui met toegang tot het balkon. De woonkamer geeft toegang tot de badkamer en staat in open verbinding met de keuken.

Keuken
De open keuken in U-opstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gasfornuis, oven, RVS afzuigkap en een zitbar.

Slaapkamer 1
De eerste slaapkamer is zeer ruim en voorzien van een vaste kast.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is voorzien van een dakraam en een ingebouwde kast.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een toilet, douche, wastafel en aansluiting en ten behoeve van een wasmachine. Tevens is er een dakraam aanwezig.

Algemeen:
- Het appartement wordt alleen voor eigen gebruik aangeboden;
- De stukken van de VvE zijn beschikbaar via ons kantoor;
- De maandelijkse VvE bijdrage is € 325,- inclusief voorschot stookkosten. Dit bedrag is op te splitsen in € 185,- maandelijkse VvE bijdrage en € 140,- voorschot stookkosten.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 335.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Appartement
Soort Appartement Standaard
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 2
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Energielabel E
Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 77 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object