verkocht onder voorbehoud

Middelweg 39

Asperen

Omschrijving

Charmante vrijstaande woning in sfeervol historisch Asperen!

Wie op zoek naar een karakteristieke woning in een omgeving die sfeer en historie ademt, hoeft niet ver meer te zoeken. In de oude kern van Asperen vind je dit charmante huis uit 1928. Je treft er nog veel authentieke details, waaronder jaren ‘30 ensuite, maar het ontbreekt ook niet aan moderne gemakken. De huidige bewoners hebben dit jaar nog een nieuwe keuken geplaatst en de indeling op de eerste verdieping is aangepast, waardoor drie (slaap)kamers zijn ontstaan. Hier is het zonder meer heel fijn wonen, en ook nog eens om de hoek van rivier de Linge!

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website
Hierin tref je uitgebreide informatie met extra foto's evenals plattegronden en kadastrale gegevens.

De gezellige paarse voordeur aan de straatkant, waarboven je nog een originele levensboom kunt vinden, wordt door de huidige bewoners niet gebruikt. De entree bevindt zich aan de linkerzijde van de woning, waarna je direct in de keuken staat.

De keuken is in 2022 geplaatst en uitgevoerd in zwart met gouden accenten, voorzien van een keramisch werkblad. Verder beschikt deze over een inductiekookplaat, afzuiging, vaatwasser en een spoelbak met mengkraan. In het grote wandmeubel vind je onder andere een dubbele oven, koelkast en veel bergruimte voor keukengerei. De deur naast de keuken geeft toegang tot het toilet en daarnaast is de toegang naar de kelder.

De woonkamer vangt veel daglicht dankzij de grote raampartijen aan de straatkant. Deze ramen zijn voorzien van dubbel glas, de kozijnen zijn van hout. Modern en authentiek wisselen elkaar goed af. De twee schouwen, het nisje in de eethoek en de ensuite schuifdeuren naar de opkamer zorgen ervoor dat het jaren ‘30-gevoel niet verloren gaat.

Achter de ensuite schuifdeuren vind je een zogeheten opkamer, welke één trede hoger ligt dan de woonkamer. De openslaande deuren leiden naar de achtertuin.


Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en de badkamer. Via een luik op de overloop is er toegang tot een vliering. Op de overloop bevinden zich de wasmachine(aansluiting) en droger. Alle slaapkamers zijn voorzien van een pvc-vloer.

Aan de linkerzijde - over de gehele breedte - ligt de masterbedroom. Deze kamer vangt aan alle kanten daglicht, wat het een erg fijne kamer maakt. De kamer ernaast is eveneens licht dankzij de in 2017 geplaatste dakkapel en wordt momenteel gebruikt als werk/studeerkamer. De derde slaapkamer is zo’n 11m2 en voorzien van houten balken die net dat beetje extra karakter toevoegen.

De badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel en inloopdouche met zowel regen- als handdouche. Dankzij de in 2016 geplaatste dakkapel is de badkamer ruim en vangt deze veel daglicht. Ook is het mogelijk om hier een wasmachine en/of droger te plaatsen.

Via een luik is een vliering bereikbaar.
De voortuin wordt afgebakend met een gietijzeren hek, waarachter zich mooie hortensia’s en andere beplanting bevindt. Via de zijkant is de achtertuin te bereiken. Deze is, zoals ze zeggen, “klein maar fijn”.
De tuin is grotendeels bestraat en verder voorzien van een vlonderterras waar je later op de dag geniet van de zon. Het zitgedeelte aan de zijkant van de woning vangt ‘s ochtends zonnestralen.
Hier vind je ook nog een houten bergschuur en een ombouw voor de kliko’s.

Voor de deur of in het hofje aan de Gasthuisstraat iets verderop is voldoende parkeergelegenheid.

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Asperen
Asperen is een stadje in de gemeente West Betuwe. Deze gemeente ligt centraal in het land tussen de rivieren de Linge en de Waal en is op 1 januari 2019 ontstaan toen de voormalige gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal werden samengevoegd. Het karakteristieke beeld van Asperen wordt mede bepaald door de middeleeuwse ommuring, waterpoort en kerktoren. Het gehele stadje is omringd door stadsmuren en –wallen.

In de vorige eeuw zijn in het landelijk gebied rond Asperen een aantal forten aangelegd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Voorbeelden zijn het in 1847 gereedgekomen fort Asperen, het aan de spoorlijn gelegen fort Diefdijk en fort Bij de Nieuwe Steeg. Asperen beschikt over enkele winkels, een dorpshuis, kerken, diverse sportaccommodaties, een gezondheidscentrum met apotheek, fysio en consultatiebureau, een tandarts, een voetbalvereniging en een nieuwe sporthal met diverse sportverenigingen. Er is ook een natuurzwembad. Het basisonderwijs wordt vertegenwoordigd door twee scholen. Voor het voortgezet onderwijs is men aangewezen op de grotere plaatsen (o.a. Leerdam) in de omgeving.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 337.500,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 4
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1928
Bouwperiode 1906 - 1930
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak samengesteld dak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie dakisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk debbel glas

Energie

Energielabel F
Verwarming cv-Ketel, open haard mogelijk
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte cv-ketel uit 2015 van Remeha Avanta CR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 99 m²
Perceeloppervlakte 114 m²
Inhoud 357 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 5 m²
Bergruimte oppervlakte 6 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin achtertuin met een oppervlakte van 20 m² en is gelegen op het noord-oosten

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object