€ 225.000,- k.k.

Medemblikstraat 276

Den Haag

Omschrijving

OPEN HUIS ZATERDAG 22 APRIL TUSSEN 11.00 EN 13.00 UUR.
Om drukte te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk om een afspraak te maken.

HEERLIJK INSTAPKLAAR LICHT 3-KAMER TOP-APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS, MODERNE BADKAMER, BALKON MET WEIDS UITZICHT EN BERGING IN DE ONDERBOUW GELEGEN IN DE GEZELLIGE WIJK LEYENBURG

De wijk Leyenburg ligt in het stadsdeel Escamp en is een rustige woonwijk met aan de rand van de wijk het Haga-ziekenhuis en het openbaar vervoersknooppunt van Randstadrail, tram en bus. Voor al uw dagelijkse boodschappen gaat u naar het winkelcentrum Leyenburg, waar u lopend binnen 2 minuten bent. Medische en cosmetische voorzieningen om de hoek en in slechts 15 fietsminuten bevindt u zich in de duinen voor een heerlijke wandeling of ligt u te zonnen op het strand van Kijkduin.

Indeling:
Entree via het afgesloten portiek met bellentableau, brievenbussen en intercom en u komt via de trap bij dit leuke appartement op de derde verdieping.

Bij binnenkomst in de hal valt direct de vaste kast met sfeervolle houten deuren op. Naast de kast, aan de voorzijde van de woning, vindt u de eerste slaapkamer. Deze slaapkamer wordt op dit moment gebruikt als een ruime inloopkast waarin u al uw kleding, sieraden en schoenen op een geordende manier kunt opbergen. De grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning is van ruim formaat en kijkt uit over uw eigen balkon. Doordat de bewoners in 2019 een splitunit airco hebben geplaatst is het ook in de zomer een fijne en koele slaapkamer terwijl deze in de winter de kamer verwarmt.

Via de stoere schuifdeur komt u in de keuken met toegang tot het balkon. In deze ruime keuken heeft u veel werk- en opbergruimte met aan beide zijden een ruim werkblad. Aan de linkerzijde is deze voorzien van een geïntegreerde 4-pits gaskookplaat met daarboven de afzuigkap en een ruime spoelbak. Aan de rechterzijde van de keuken de extra aanrechtruimte met daaronder de opstelplaats voor de koelkast, wasmachine en -droger.

Verder geeft de hal u toegang tot het moderne toilet met mechanische ventilatie, en de badkamer. De luxe en modern betegelde badkamer is voorzien van een design radiator, wastafelmeubel met een bijpassende spiegelkast en is de doucheruimte met regendouche af te sluiten middels de glazen deur.

De ruime woonkamer kenmerkt zich door het grote raam met uitzicht over de brede straat en de groene boomtoppen. De naastgelegen eetkamer is niet alleen lekker licht maar biedt ook toegang tot het woningbrede balkon doormiddel van de schuifdeuren. Ook de woon-/eetkamer net zoals de slaapkamer voorzien van een splitunit airco welke de bewoners in 2019 hebben geplaatst.

Ziet u zich al hier al wonen en heerlijk genieten met een goed boek op de bank of met een gekoeld drankje op uw zonnige balkon? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van dit appartement gelegen in de wijk Leyenburg.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 1951;
• Gelegen op eigen grond;
• Circa 69m2 woonoppervlakte;
• Energielabel F, geldig tot 23-02-2033;
• Woonkamer en slaapkamer voorzien van een split unit airco uit 2019;
• Ruim balkon met balkonkast en weids uitzicht gelegen op het noordwesten;
• Badkamer vernieuwd in 2022;
• Ruime berging (3,69m2) in de onderbouw toegankelijk met de fiets;
• Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas;
• Elektra: 7 groepen + aardlekschakelaar en hoofdschakelaar;
• Cv-ketel Vaillant, bouwjaar 2012;
• Actieve en goed georganiseerde VvE, 1/24e aandeel, bijdrage € 100,- per maand inclusief opstalverzekering,
Reserve: € 91.938,50 (per 01-01-22);
• Onderhoud binnen en buiten goed;
• Parkeergelegenheid voor de deur, overdag gratis, van 18.00 uur tot 24.00 uur betaald parkeren. Parkeervergunning bewoners € 90,- p.j./
aanvullende parkeervergunning voor bezoekers € 21,- p.j.;
• Zeer gunstige ligging t.o.v. openbaar vervoer, winkels en medische en cosmetische voorzieningen.

Verkoopcondities:
• Biedingen verlopen via: divamakelaars.nl/eerlijkbieden
• Scherpe bieden vanaf prijs;
• Getaxeerde waarde € 230.000,-;
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 225.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1951
Bouwperiode 1945 - 1959
Open portiek nee
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak plat dak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie dubbel glas

Energie

Energielabel F
Verwarming cv-Ketel, airconditioning
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2012 van Vaillant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 69 m²
Perceeloppervlakte 1.114 m²
Inhoud 220 m³
Bergruimte oppervlakte 3 m²
Buitenruimte oppervlakte 8 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object