verkocht onder voorbehoud

Magnoliastraat 14

Leerdam

Omschrijving

Deze nette hoekwoning in Leerdam West heeft meerdere pluspunten, waaronder de heerlijk ruime achtertuin die dankzij de hoekligging een stuk groter is dan je ergens anders in de buurt zult vinden.

Het hoekhuis biedt vier slaapkamers en een lichte woon- en badkamer. Starters of (jonge) gezinnen zullen zich perfect thuis voelen in deze woning, die ligt aan een doodlopende straat met een speeltuin en parkeerplaats voor de deur.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website
Hierin tref je uitgebreide informatie met extra foto's evenals plattegronden en kadastrale gegevens.

Entree met meterkast en toegang tot de woonkamer. Door de hoekligging beschikt de woonkamer over een extra raampartij, waardoor een heerlijk lichte ruimte is ontstaan. De vloer is voorzien van tegels met multicolor print en op de hele begane grond ligt vloerverwarming. In de afgesloten tussenhal vind je het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De open, crèmekleurige keuken is voorzien van een grijze travertin keukenblad en uitgerust met een spoelbak met mengkraan, magnetron, oven, vaatwasser, inductie kookplaat met afzuiging en een koelkast. De loopdeur leidt naar de achtertuin.

Vanaf de overloop bereik je drie slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde liggen twee slaapkamers, beiden voorzien van een laminaatvloer. Aan de achterzijde liggen de derde slaapkamer en de badkamer. Deze laatste is geheel betegeld en uitgerust met een toilet, douchecabine, ligbad en badkamermeubel met wastafel. Dankzij de dakkapel is de badkamer ruim én licht en kan er goed worden geventileerd.
Op de zolderverdieping vind je nog een ruime slaapkamer, voorzien van een dak- en zijraam. Knieschotten bieden extra bergruimte en vanuit de slaapkamer is er nog toegang tot de vlizozolder. In een tweede kamertje bevinden zich de cv-ketel en de droger, de wasmachine staat op de voorzolder.
Dankzij de hoekligging is de achtertuin van deze woning groter dan veel tuinen die je in de buurt vindt. Voor woningzoekers met groene vingers is dat ongetwijfeld een groot pluspunt. De tuin - die op het noordoosten ligt - is bereikbaar via de zijkant, waar een houten overkapping is gebouwd en fietsen onder kunnen worden geplaatst. De achtertuin is geheel bestraat en biedt meerdere opties om leuke zitplekken te creëren. Achterin staat een stenen schuurtje.
Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Leerdam
Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis.

Alle voorzieningen om het wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen in Leerdam te vinden.

Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kunt u hier goed terecht.

‘Leerdam Glasstad’ is een veelgehoorde kreet. En glas is waar het om draait in Leerdam. Allereerst staat al sinds jaar en dag de glasfabriek van Royal Leerdam in Leerdam West. In deze fabriek wordt de productie van veel bekende glasproducten verzorgd. Dit betreft vooral wat meer grootschalige productie.

In de glasfabriek is tevens de eeuwenoude kristalfabriek gevestigd, Royal Crystal Leerdam. Hier worden alle kunstobjecten met de hand gevormd en met de mondgeblazen, dit is een echt ambacht met prachtige resultaten. Andere bezienswaardigheden zijn het Nationaal Glasmuseum en de glasblazerij. Hier worden niet kristallen kunstobjecten tentoongesteld en geblazen.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 319.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Aantal woonlagen 4
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1987
Bouwperiode 1981 - 1990
Dak zadeldak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie dakisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk debbel glas

Energie

Energielabel B
Verwarming cv-Ketel, gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 1999 van Nefit Ecomline HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 104 m²
Perceeloppervlakte 167 m²
Inhoud 363 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 16 m²
Bergruimte oppervlakte 36 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin achtertuin met een oppervlakte van 76 m² en is gelegen op het noord-oosten

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object