€ 225.000,- k.k.

Lindenlaan 8

Emmer-Compascuum

Omschrijving

Op zoek naar een betaalbare, complete en onderhoudsarme woning op een mooie vrij locatie voor een nette prijs?? Kom dan eens kijken bij deze zeer verzorgde, uitgebouwde 2/1 kap woning die in 2019/ 2020 grondig onder handen is genomen! De vrije en groene woonbeleving, de grote garage, het riante perceel met grote oprit, de bijkeuken, het energielabel C, 12 zonnepanelen en de eigentijdse staat maken het geheel compleet! Laat u verrassen door deze zeer verzorgde, complete, betaalbare en eigentijdse woning en kom gerust een kijkje nemen. Interesse? Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Woensdagmiddag 4 oktober en donderdagmiddag 5 oktober plannen we de bezichtigingen in.

Indeling: entree in de centrale hal met trapopgang, neutraal gerenoveerd hangtoilet (2020), kelderkast, doorgang naar de lichte woonkamer met fraai uitzicht en de woonkeuken met tuindeuren is v.v. een neutrale L-vormige keuken (2020) met een vaatwasser, koel-/ vriescombinatie, combi- magnetron, inductie kookplaat en design schouw, via de keuken bereikt u de riante uitbouw met functionele bijkeuken v.v. witgoedafdeling en terrasdeur, de aangebouwde berging en de grote garage (38m2) zijn ook binnendoor bereikbaar en hebben beide een deur naar resp. het terras en de tuin.
De gehele begane grond is neutraal afgewerkt, v.v. vloerverwarming en een strakke pvc-vloer waardoor het geheel er verzorgd en strak bij staat. Het contact met zowel de achtertuin is optimaal en vanwege de tuindeuren en ramen is het een heerlijk licht geheel!

Eerste verdieping: speelse trapopgang, overloop v.v. vaste kast, 3 slaapkamers van resp. 5, 10 en 12 m2 waarvan 2 slaapkamers zijn v.v. vaste kasten. Fraaie badkamer vernieuwd in 2019 en v.v. een douche, hangtoilet, wastafel en badmeubel. De badkamer heeft 'vloerverwarming' middels de retourleiding van de c.v.. De eerste verdieping is functioneel opgezet en vanwege de 3 slaapkamers ook geschikt voor gezinnen! Alle slaapkamers zijn neutraal afgewerkt en v.v. een keurige laminaatvloer.

Tuin: keurig onderhouden en praktisch aangelegde tuin met goede bezonning, fijne ligging, riante oprit, grote garage en schuurruimte! Voor elk wat wils gezien de vrije beleving en de fijne opzet van het perceel. Zowel aan de voor als achterzijde van het huis een prettige woonbeleving. De open ligging aan een groenstrook met fraai bomenbestand biedt echt wat extra's en op de oprit is er plek voor meerdere auto's.

Bijzonderheden: woonhuis is in 2019/ 2020 grondig onder handen genomen; eigentijds geheel en nagenoeg instapklaar; energielabel C; 12 zonnepanelen in 2020 geplaatst; elektra grotendeels vernieuwd (meterkast en bedrading); grotendeels v.v. kunststof kozijnen en isolatieglas; ruime oprit voor meerdere auto's; diverse basisscholen en het complete centrum op korte afstand gelegen; uitvalswegen richting Emmen/ Duitsland/ Groningen/ Zwolle op korte afstand.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 225.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Vaillant HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 91 m²
Perceeloppervlakte 407 m²
Inhoud 452 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 51 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 240 m² en is gelegen op het noorden

Bergruimte

Garage vrijstaande stenen garage
Schuur/berging aangebouwd steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object