€ 839.000,- k.k.

Leidseweg 72

Voorschoten

Omschrijving

Spectaculair gaaf en groot ZES-KAMER Herenhuis, op maar ca. 200 meter afstand van het centrum van Voorschoten. Dit in 2023 geheel gerenoveerd woonhuis (met een taxatiewaarde van € 840.000, - K.K.) beschikt over een enorm grote woon- / eetkamer, een prachtige (in 2021) geplaatste keuken en maar liefst VIJF SLAAPKAMERS en TWEE PRACHTIGE BADKAMERS. Deze woning is door de huidige eigenaren in 2023 geheel aangepakt; geïsoleerd en vernieuwd. De prachtige ruimtes zijn top afgewerkt en verzorgd. Ook de indeling is spectaculair te noemen. De achtertuin is erg groot (20 meter diep) en beschikt over een (grote) stenen berging waar manlief heerlijk kan klussen. De achtertuin verdient (zoals de foto’s al tonen) wel wat groene handen. Deze woning moet je echt (ook) van binnen zien. Wat een ruimte (en hoge plafonds) en wat is deze woning mooi afgewerkt en in topstaat teruggebracht. Deze woning is een bezichtiging meer dan waard.

Indeling: entree woning. Vestibule met meterkast en granito vloer, hal met deur naar grote woonkamer met hoge plafonds. Kast. Deur toilet en deur naar prachtige keuken (voorzien van diverse inbouwapparatuur). Berging en deur naar diepe achtertuin met stenen berging met aansluiting voor gas en water aanwezigen.

Indeling:

1e verdieping: overloop mat trap naar 2e verdieping, bijzonder grote slaapkamer aan de voorzijde, 2e slaapkamer aan de achterzijde en een prachtige badkamer. Trap in hal naar 1e verdieping.

2e verdieping: overloop met werkruimte, drie deuren naar drie slaapkamers. Deze zolderruimte is vergroot middels twee dakkapellen aan de zijkanten van de woning.

Vraagprijs: € 839.000, - K.K. | Oplevering in overleg.

Asbest- en Ouderdom clausule zijn bij woningen ouder dan 30 jaar standaard van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 839.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis herenhuis
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode -1906
Huidige bestemming woonruimte
Dak dwarskap
Voorzieningen tv kabel

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Vaillant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 165 m²
Perceeloppervlakte 161 m²
Inhoud 650 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 10 m²

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 106 m² en is gelegen op het zuidwesten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object