verkocht onder voorbehoud

Leidseweg 198

Voorschoten

Omschrijving

Een jaren-30 woning, precies zoals jij hem zou willen! Deze prachtige en zeer goed onderhouden ZEVEN-KAMER tussenwoning verkeert in “nieuwstaat”. Deze woning beschikt over VIJF SLAAPKAMERS, EEN EET- EN WOONKAMER, TWEE BADKAMERS en een enorm diepe en PRACHTIGE ACHTERTUIN (tuin is maar liefst bijna 30 meter diep).

De huidige eigenaren hebben deze woning met veel liefde bewoond en onderhouden. Dat voel je, dat zie je al als je al bij de voordeur staat. Het (binnen- en buiten) schilderwerk, de vloeren, de plafonds, de voor- en achtertuin, de keuken en badkamers. Alles is in topstaat en prachtig afgewerkt. Deze woning beschikt zelfs over origineel glas in lood in dubbel glas! Dit glas is zeer recent gemaakt en geplaatst. ook een hele gave kamer en Suite met glas in lood ontbreekt hier niet. U krijgt hier veel en vooral “het warme gevoel” waar u mogelijk naar op zoek bent.

Indeling: voortuin, entree woning, vestibule met meterkast. Deuren naar de mooie hal (met originele muurtegels) met trap naar bovengelegen verdieping. Entree woonkamer en kamer en suite (met kasten) naar eetkamer. De woonkamer heeft een massief eiken visgraat parketvloer. Deur naar hal met deur naar de luxe complete keuken met koelkast, vriezer, afzuigkap, vaatwasser, combi oven, magnetron en een kleine warmwater boiler. Openslaande deuren naar prachtige en enorm diepe zonnige achtertuin (gelegen op het zuidoosten). Achtertuin beschikt over een berging en achterom.

1e verdieping: overloop met deur naar toilet, drie deuren naar drie slaapkamers waarvan er een met openslaande deuren naar het balkon. deur naar nieuwe badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Trap op de hal naar zolderkamers.

2e verdieping: overloop met aparte ruimte voor wasmachine, droger en CV opstelling. deur naar slaapkamer aan de voorzijde. deur naar badkamer en 2e deur naar de 5e slaapkamer (aan de achterzijde). Zowel op de eerste als de tweede verdieping ligt een eiken laminaat vloer.

Dit is echt een plaatje van een woning met ook nog het mooiste uitzicht in Voorschoten (je kijkt hier op de prachtige Zilverfabriek).

Vraagprijs € 750.000, - K.K. Oplevering: in overleg

Asbest- en ouderdomsclausule zijn van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 750.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis herenhuis
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Bijzonderheden gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen mechanische ventilatie, tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2017 van Nefit HRC 25/30, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 127 m²
Perceeloppervlakte 235 m²
Inhoud 449 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en vrij uitzicht
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 172 m² en is gelegen op het zuiden

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging aangebouwd hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object