Leeuwerikstraat 85

ST. WILLEBRORD

Omschrijving

** vrijstaand ** extra hoge garage ** multifunctionele en keurig afgewerkte werkruimte en berging ** vrijstaande serre ** gerenoveerd en gemoderniseerd ** tuin op zuiden **

In Sint Willebrord ligt dit unieke vrijstaande huis. Ben je zelfstandige, wil je werkruimte of opslagruimte aan huis? Of wil je graag je hoge werkbus kwijt? Dan is dit de perfecte woning! Het huis is met de jaren grondig gerenoveerd en gemoderniseerd, dus met recht instapklaar te noemen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op met ons kantoor voor het plannen van een bezichtiging.

Bijzonderheden:
- grondig gemoderniseerd, o.a.: dak vernieuwd, riolering vernieuwd, alle kozijnen vervangen voor kunststof, extra muren geplaatst/geïsoleerd
- open moderne leefkeuken
- ruime vrijstaande garage van 3,6 m. hoog
- groot kantoor/praktijkruimte met berging, met voorste deel volledig afgewerkt en voorzien van vloerverwarming
- welness met sauna, douche en wc
- onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuiden
- fraaie vrijstaande serre

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Via de voordeur bereik je de hal van de woning. Deze is voorzien van de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars) en een ruime kelderkast. Deze hal biedt toegang tot de ruime woonkamer en keuken van in totaal maar liefst ca. 50 m². De woonkamer beschikt over veel lichtinval, wat het een erg prettige ruimte maakt. De moderne leefkeuken is circa 6 jaar oud en voorzien van een hoekopstelling met natuurstenen werkblad. De navolgende inbouwapparatuur is aanwezig: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vaatwasser en koffiezetapparaat. Via dubbel openslaande deuren is er vanuit deze keuken toegang tot de tuin.

Op de begane grond is ook een royale badkamer aanwezig. Deze is voorzien van een ligbad, wastafelmeubel, toilet, aansluitingen wasapparatuur en de opstelplaats van de cv-combiketel (Nefit Topline 2011).

De begane grond is met uitzondering van de badkamer voorzien van een fraaie grenen vloer.

1e verdieping:
Via de overloop zijn een drietal slaapkamers te bereiken. Deze zijn respectievelijk ca. 20 m², 22 m² en 7 m² groot. De grootste slaapkamer is voorzien van een fijne zonnige loggia. Op deze verdieping bevindt zich een 2e moderne badkamer met douche en wastafel.

2e verdieping:
Middels een vlizotrap is de ruime bergzolder te bereiken met een raam aan beide zijden.

Bijgebouwen:
In de achtertuin staat een grote dubbele berging. Het voorste deel is ruim 37 m² groot en volledig afgewerkt (tegelvloer met vloerverwarming, gestuct) en voorzien van een ruime vaste kast. Deze ruimte is perfect te gebruiken als kantoor, praktijkruimte etc. Het achterste deel is ca. 25 m² groot en ook keurig afgewerkt. Deze ruimte is nu in gebruik als berging. Via een zij-ingang is de welness te bereiken met sauna, douche en eigen toilet.

Naast de woning staat een royale vrijstaande garage (ca. 32 m²) van maar liefst 3,6 m. hoog. Ideaal voor het stallen van een hoge werkbus of een caravan of camper. Aan de voorzijde bevinden zich dubbel openslaande deuren en aan de achterzijde een roldeur. Ook deze garage is super netjes afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk en voorzien van elektra.

Buiten:
De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden. Om die reden is er een zonnescherm aanwezig en er staat een ruime vrijstaande serre van ca. 16 m² in de tuin. Hier is het heerlijk vertoeven.

Sint Willebrord
De Leeuwerikstraat ligt op korte afstand van het centrum van Sint Willebrord, waar een ruim winkel aanbod is. Recreatie en sportmogelijkheden zijn in Sint Willebrord ook voldoende aanwezig.
Het dorp Sint Willebrord is onderdeel van de gemeente Rucphen en is centraal gelegen in West Brabant met een goede verbinding naar Roosendaal, Etten-Leur en tevens naar Breda.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 437.500,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1967
Huidige bestemming woonruimte
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Dak zadeldak
Voorzieningen buitenzonwering, rolluiken, sauna en tv kabel
Isolatie volledig geïsoleerd

Energie

Energielabel D
Verwarming c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2011 van Nefit Topline, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 132 m²
Inpandigeruimte oppervlakte 9 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin achtertuin met een oppervlakte van 144 m² en is gelegen op het zuiden

Bergruimte

Parkeergelegenheid op eigen terrein en openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object