€ 315.000,- k.k.

Leemptstraat 4a

Nijmegen

Omschrijving

Stel je voor: een prachtig appartement op een toplocatie in Bottendaal, waar je elke dag wordt verwelkomd door de stralende zon op je eigen dakterras van maar liefst 17 m².

Als je binnenkomt, word je begroet door een gezellige entree met een handige vaste garderobekast en meterkast. Het appartement heeft een hoogte 3 meter, heeft vele ramen en is daardoor ruimtelijk en licht te noemen.

De open woonkeuken is voorzien van sfeervolle eikenhouten vloer en Portugese tegels. Hier vind je ook een handige vaste kast voor zo'n 30 flessen wijn, perfect voor die speciale avonden. De keuken is compleet met een gaskookplaat, oven en zelfs een mini-vaatwasser, en de kasten reiken bijna tot aan het plafond, dus opbergruimte is er in overvloed.

Vanuit de gezellige woonkamer stap je zo op het balkon aan de voorzijde, waar je kunt genieten van het uitzicht op de levendige omgeving.
De badkamer is slim ingedeeld met een inloopdouche, toilet, wastafel met spiegelkast en handdoekradiator.

De slaapkamer, met dezelfde prachtige eikenhouten vloer als in de woonkamer, biedt toegang tot een multifunctionele ruimte. Hier vind je de aansluitingen voor de wasmachine en droger, en er is genoeg ruimte voor een kleedruimte en zelfs een klein kantoortje.

En dan het hoogtepunt: het dakterras! Met maar liefst 17 m² aan ruimte en een overvloed aan privacy is dit echt een unieke plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Niet te missen voor wie op zoek is naar comfortabel wonen op een geweldige locatie.

De berging is gelegen in het souterrain en bereikbaar vanuit de voortuin. De entree is groot genoeg om een fiets te plaatsen en word gezamenlijk gebruikt. Elk appartement heeft daarnaast een eigen berging, deze is ca. 6 m2 groot en voorzien van elektra.

De Vereniging van Eigenaren is goed georganiseerd door bewoners zelf, het meerjaren onderhoudsplan ligt hieraan ten grondslag. Op de planning staat schilderwerk en dakonderhoud.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 315.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 2
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1907
Bouwperiode 1906 - 1930
Open portiek nee
Dak plat dak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie dakisolatie, dubbel glas

Energie

Energielabel D
Verwarming cv-Ketel
Warm water cv-Ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 52 m²
Bergruimte oppervlakte 6 m²
Buitenruimte oppervlakte 20 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Buitenruimte

Tuin zonneterras

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object