Laurierhof 37

ETTEN-LEUR

Omschrijving

** tussenwoning met berging ** kindvriendelijke wijk ** 4 slaapkamers ** vloerverwarming ** openslaande tuindeuren ** kom dat zien! **

Deze leuke eengezinswoning ligt in de kindvriendelijke woonwijk 'Leur' op steenworp afstand van alle voorzieningen van het Van Bergenplein en op fietsafstand van het centrum van Etten-Leur. De groenstrook en de speelweide aan de voorzijde van de woning zijn een fijn gegeven voor jonge gezinnen. De woning zelf geniet van veel natuurlijk lichtinval en heeft een ruime zolder waardoor er in totaal 4 slaapkamers in te richten zijn.

Ben jij op zoek naar een nieuw thuis welke gunstig gelegen is ten opzichte van alle voorzieningen? Neem dan snel contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging!

Bijzonderheden:
- Begane grond voorzien van kunststof kozijnen (m.u.v. voordeur);
- Voorzien van dubbele beglazing;
- Begane grond met comfort van vloerverwarming;
- Woonkamer met openslaande tuindeuren;
- Achtertuin met berging gelegen op het oosten;
- Groenstrook en speelweide aan overzijde;
- Dichtbij alle voorzieningen van het Van Bergenplein.

Begane grond
De hal is voorzien van de meterkast, trap met trapkast en toilet. Vanuit hier loop je direct naar de woonkamer (ca. 27,5 m2) of keuken (ca. 7 m2). De nette woonkamer beschikt over royale raampartijen en openslaande tuindeuren wat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. De gesloten keuken is aan weerszijden opgesteld middels een rechte opstelling. Aan apparatuur is aanwezig: elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combimagnetron. Ook via de keuken is de achtertuin direct bereikbaar. De begane grond beschikt over het comfort van vloerverwarming welke een aangenaam gegeven is in deze woning.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is ingericht met de badkamer en 3 slaapkamers van respectievelijk; ca. 15 m2, 12,5 m2 en 7 m2 groot. Alle slaapkamers zijn keurig afgewerkt middels een laminaatvloer. De geheel betegelde badkamer beschikt over een whirlpool, wastafelmeubel en 2e toilet in huis.

Tweede verdieping
Op de voorzolder bevinden zich de aansluitingen voor het witgoed en de cv-ketel. Daarnaast is er onder het dakbeschot diverse bergruimte aanwezig. Vanuit de voorzolder krijg je toegang tot de 4e slaapkamer (ca. 17 m2). Dankzij haar dakraam en goede formaat is dit een fijne ruimte om in te verblijven. Ook hier is aan weerszijden vaste bergruimte aanwezig.

Achtertuin
De achtertuin is gelegen op het oosten en netjes aangelegd middels bestrating en aan weerszijden een bloemborder die zorgt voor kleur. Het zonnescherm zorgt tijdens de zonnige dagen dat je ook fijn in de schaduw zit. De schuur achterin de tuin zorgt dat je over extra bergruimte beschikt. Tevens is er een achterom, zodat je ook goed langs achteren kan thuiskomen.

Locatie
De wijk Etten-Leur Noord is een karakteristieke wijk met historische bebouwing in de kern en omliggend woningen uit de jaren ‘60, ‘70 en ’80. Deze wijk, ook wel Leur genoemd, was vroeger een zelfstandig plaatsje. De wijk heeft een rustige woonomgeving. Kenmerkend is de oude kern met zijn de historische huizen aan de Lange Brugstraat, de Petruskerk, het trouwkerkje en de haven. Door de wijk loopt een busverbinding richting Breda en Prinsenbeek. In het hart van de wijk ligt het Van Bergenplein waar je een ruim aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen vindt. Op vrijdagmorgen is er een markt. In de zomer is het een gezellige drukte aan de jachthaven en de daarachter gelegen Westpolderplas waar je kunt zwemmen. Ook ligt de wijk tegen de polders aan, waardoor het een goede start is voor bijvoorbeeld wandelen of fietsen. Zevenbergen, Prinsenbeek en Breda zijn vanuit hier snel bereikbaar.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 290.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1971
Huidige bestemming woonruimte
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak zadeldak
Voorzieningen buitenzonwering en dakraam
Isolatie dubbel glas

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte cv-ketel uit 2014 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 111 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin achtertuin met een oppervlakte van 69 m² en is gelegen op het oosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object