€ 1.695.000,- k.k.

Langstraat 5

Nistelrode

Omschrijving

Leef je droom ! Dat is wat in deze fantastische, authentieke, vrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen en magistraal perceel van 15.843 m² kan. De landelijke ligging, het volledig omheinde perceel, de droomwoning met paardenstal van ca 300 m², de rijbak, de stap-/trainingsmolen, de immense achtertuin met verwarmd buitenzwembad en jacuzzi, alles klopt hier. De woning is vanaf 2006 continu verbouwd en verbeterd. Het energiezuinige label A is toegekend mede vanwege de 98 zonnepanelen die geplaatst zijn. Maar het meest bijzondere is nog wel dat modern comfort hier samenkomt met prachtige authentieke elementen, zoals bijvoorbeeld de exclusieve, originele oude hout- en tegelkloostervloeren in de woonkamers, keuken en berging of de trap uit de 17e eeuw die op maat aangepast is voor deze woning. Nog zo'n prachtig voorbeeld hiervan is de 18de eeuwse antieke Franse schouw in de woonkamer met de tekst: Liefde is het allerheiligste sacrament. Iedere ruimte heeft zijn eigen WOW-effect en iedere ruimte biedt een bijzondere, karaktervolle verrassing.

Aan ruimte is hier geen gebrek, zowel in als om de woning. In de woning zijn twee woonkamers, een royale leefkeuken, drie badkamers, zeven slaapkamers, een tuinkamer, een praktische bijkeuken, een enorme zolderverdieping met mogelijkheden. Om de woning zijn diverse dierenweides, een moestuin met eigen kas, een paddock, een paardenbak/rijbak, een paardenstal van ca 300 m² met maar liefst negen paardenboxen en één ponybox, de stap-/trainingsmolen, een camper/caravan-carport en een garage met carport. Daarnaast is er uiteraard een heerlijke achtertuin op het zuidwesten met een buitenzwembad, een jacuzzi, diverse terrassen met enorm veel privacy. Dit alles maakt de woning de ultieme droom voor de dierenliefhebber en in het bijzonder voor de paardenliefhebber !!!

Gelijk bij binnenkomst via de hoofdentree is de eerste verrassing al zichtbaar. De natuurstenen kloostervloer in de hal met de 17e eeuws op maat gemaakte eiken trap naar de eerste verdieping en de bijzonder fraaie afwerking van de gehele entree trekken gelijk de aandacht. De woonkamer heeft een prachtige Franse schouw. Via een schuifpui is de achtertuin bereikbaar vanuit deze woonkamer. Deze fantastische schouw stamt uit de achttiende eeuw en is een echte eye-catcher. De leefkeuken is eveneens voorzien van geweldige, authentieke balken tegen het plafond en een mooie oude tegelkloostervloer. De keuken is zeer compleet met een inductiekookplaat, een inductie wokplaat, een ingebouwde friteuse, een afzuigkap, een oven, een combimagnetron, een koel-/vriescombinatie, twee vaatwasmachines en een quooker. De keuken is in een landelijke stijl afgewerkt wat de keuken zijn warme karakter geeft en waardoor het echt een plek is waar heerlijk lang getafeld kan worden. In de woonkamer/keuken is recent nog een airco geplaatst met de mogelijkheid om te koelen en verwarmen. De tweede woonkamer heeft een fraaie houten kloostervloer en prachtige houten balken tegen het plafond. De dubbele openslaande tuindeuren zorgen ervoor dat het buitengevoel naar binnen wordt gehaald. De mooie gietijzeren houtkachel in de prachtige natuurstenen schouw geeft het vertrek extra sfeer. De bijkeuken biedt voldoende opbergmogelijkheden en de garderobe. De kelderruimte biedt voorraadruimte. De tuinkamer is volledig voorzien van een glazen pui die volledig open kan.

Via de prachtige eiken trap is de eerste verdieping te bereiken waar zich maar liefst zes slaapkamers bevinden, een gigantische walk-in-closet en twee badkamers. De overloop is voorzien van een massief eiken vloer met daaraan grenzend twee slaapkamers en een badkamer gerealiseerd in 2013. De badkamer is voorzien van een regen- en handdouche, een dubbele natuurstenen wastafel met inbouwkranen, een bidet, een toilet, automatische afzuiging en een natuurstenen vloer. De badkamer is volledig ingericht met het exclusieve merk Kenny & Mason. De walk-in-closet scheidt het linker- en rechterdeel van de verdieping. Deze kleedruimte is zeer ruim en biedt hang- en legplanken en een aparte kleding-opbergkast. Aan de rechterzijde van de kleedruimte bevinden zich nog de masterbedroom met de badkamer-ensuite, twee slaapkamers en een wasruimte. De masterbedroom is zeer royaal en heeft een stalen zwarte glazen schuifdeur naar de kantoorruimte en een majestueuze badkamer en-suite. De recent geplaatste airco zorgt hier voor koele nachten, maar kan ook de ruimte verwarmen. Deze badkamer is voorzien van een fantastisch ligbad, een inloopdouche met regen- en handdouche, een dubbele natuurstenen wastafel met inbouwkranen, toilet, natuurstenen vloer en automatische afzuiging. Ook deze badkamer is volledig ingericht met het exclusieve merk Kenny & Mason.

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een chill-ruimte en meer dan voldoende opbergmogelijkheden.

De achtertuin is zeer professioneel en fraai aangelegd met een buitenzwembad wat verwarmd wordt via een warmtepomp, meerdere zonneterrassen, een jacuzzi, gazon, plantenborders, meerdere parkeermogelijkheden, meerdere overkappingen en volwassen begroeiing van de planten en bomen. Het geheel is volledig afgescheiden en heeft twee elektrisch bedienbare toegangspoorten welke zijn voorzien van een bel-sim module en een camera-intercom. De achtertuin biedt heerlijk veel privacy door de diverse afscheidingen naar en door de bijgebouwen en de plantenborders, de struiken en bomen. De achtertuin is voorzien van een automatische beregeningsinstallatie met een eigen bron. De diverse dierenweides bieden mogelijkheden voor het houden van verschillende dieren. De eigen moestuin met kas bieden de mogelijkheid om zelf de groentes en dergelijke te verbouwen. De paardenstal, de rijbak en de stapmolen zijn natuurlijk een must voor de paardenliefhebber. Door alles te combineren kan hier met recht gezegd worden dat deze woning de ultieme droom is voor de koper die van luxe, comfort en het buitenleven houdt !

Bijzonderheden:
- Leef je droom op Langstraat 5 in Nistelrode
- Fantastische woonboerderij met bijgebouwen
- Op een royaal perceel van 15.843 m²
- De woning is vanaf 2006 continu verbouwd en verbeterd
- Ideale mogelijkheid om wonen en werken te combineren
- Royale leefkeuken voorzien van de meest moderne apparatuur en veel werkruimte
- Twee woonkamers met natuurstenen schouw
- Prachtige tuinkamer met volledige glazen pui
- Bijkeuken met garderobe en toiletruimte
- Zeven slaapkamers verdeeld over de verdiepingen
- Drie badkamers verdeeld over de verdiepingen
- Fraaie authentieke elementen door de hele woning
- Riante achtertuin met verwarmd buitenzwembad met automatisch lamellendek
- Paardenstal met 9 paardenboxen en 1 ponybox
- Een stap-/trainingsmolen en een paddock
- Diverse dierenweides
- Meerdere parkeergelegenheden en carports
- Twee elektrisch bedienbare toegangspoorten
- Voorzien van maar liefst 98 zonnepanelen
- Locatie vergund voor het houden van 40 paarden
- In 2022 zijn er twee warmtepompboilers geïnstalleerd
- Energiecertificaat A
- Object grotendeels omgebouwd naar LED-verlichting
- Recent zijn er twee aircosystemen geïnstalleerd (koelen-verwarmen)
- Keuken, bijkeuken en WC voorzien van vloerverwarming
- Woning is nagenoeg volledig voorzien van rolluiken en een alarminstallatie
- Paardenstal voorzien van een wasplaats met een paardensolarium
- Welness jacuzzi met overkapping
- Automatische beregeningsinstallatie met eigen bron zowel in de gehele tuin als in de rijbak en paddock
- Recent schilderwerk binnen - buiten
- Een echte instapklare woning met mogelijkheden

Locatie:
- Heerlijk landelijk gelegen met vrij uitzicht
- Dorpscentrum van Nistelrode binnen enkele minuten bereikbaar
- Nistelrode is gelegen in het groene hart van De Maashorst
- Handelsmerk van Nistelrode is de natuur.
- De natuur rondom het dorp valt op door kleinschaligheid en variatie.
- Daarnaast zijn er in Nistelrode diverse voorzieningen aanwezig zoals: supermarkten, slager, bakker, basisscholen, winkels, sportverenigingen en horecagelegenheden.
- Nistelrode heeft een goede bereikbaarheid door middel van de A50 en A59.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 1.695.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis woonboerderij
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Voorzieningen buitenzonwering, mechanische ventilatie, jacuzzi, rolluiken, tv kabel, glasvezel kabel, alarminstallatie, rookkanaal, airconditioning en zwembad

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en warmtepomp
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 440 m²
Perceeloppervlakte 15.843 m²
Inhoud 1.820 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 51 m²

Indeling

Aantal kamers 13
Aantal slaapkamers 8

Buitenruimte

Ligging buiten bebouwde kom

Bergruimte

Garage vrijstaande houten carport
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object