€ 165.000,- k.k.

Lange Zuiderweg 142- 968

Voorthuizen

Omschrijving

Gelegen in het schitterende bosrijke buitengebied van Voorthuizen, op het mooie en verzorgde Sophia Hoeve, mogen wij u aanbieden dit sfeervolle en goed onderhouden chalet met overkapte veranda en houten tuinhuis. Dit alles op een prachtig perceel van maar liefst 299 m² eigen grond mét ligging aan het water. Het park heeft zelf géén faciliteiten, maar is onderdeel van recreatielandgoed De IJsvogel (aangrenzend en op loopafstand) met binnen- en buitenzwembad, speeltuinen, fietsverhuur, animatie en horeca, hier kunt u uiteraard gebruik van maken.

Indeling: Entree, hal met grote schuifkastenwand die fungeert als garderobe, waar ook handig de cv-ketel is weggewerkt, badkamer en toegang tot de overige ruimtes van de woning. Wat direct opvalt bij binnenkomst is de heerlijke lichte ruimte, mede door de schuifpui en de twee extra dakramen komt er prettig veel daglicht naar binnen. Er is enerzijds een gezellige eetgedeelte gecreëerd, hier is ruimte voor de eettafel en de moderne witte keuken voorzien van boven- en onderkasten, koelkast met vriesvakje, combimagnetron, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en spoelbak met kraan. Aan de andere zijde is de gezellige zithoek opgesteld van waaruit u middels de schuifpui toegang heeft tot de sfeervolle overdekte veranda. Het chalet beschikt over twee slaapkamers, beide via de woonkamer te bereiken. Er is een ruime ouder slaapkamer met een bosrijk behangetje op de muur, iets wat natuurlijk uitstekend past in deze Veluwse omgeving. De tweede slaapkamer is in de huidige setting hélemaal ingericht voor kinderen (grote mensen slapen hier overigens ook heerlijk). Aan de overzijde van het stapelbed prijkt een levensgrote muurschildering van een boomhut, die zelfs over de kasten is geverfd. Tenslotte de volledig betegelde badkamer die is uitgerust met een douchecabine, toilet, radiator en een groot wastafelmeubel met voldoende kastruimte.

Aan weerszijde van de tuin zijn grote groene hagen wat voor veel privacy zorgt. Daarnaast is er gazon, vaste beplanting en straatwerk in sierlijke ronde vormen aangelegd vanaf het tuinhuis tot aan het grote terras. Het tuinhuis biedt voldoende plek voor uw fiets(en), tuinmeubels en gereedschap. Onder de veranda kunt u niet alleen heerlijk droog loungen, maar heeft u ook nog eens schitterend uitzicht op de waterpartij grenzend aan deze kavel. Parkeren kan op eigen terrein aan de voorzijde van het perceel.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging!

Kenmerken
• perceeloppervlakte 299m² eigen grond
• parkkosten € 1563,54 per jaar (2022)
• éénmalige bijdrage entree-/administratiekosten park ten behoeve van infra € 1.000,-
• 2 slaapkamers
• overkapte veranda
• ligging aan water
• eigen parkeerplek
• hoog rendement, interessant als belegging!
• (recreatief)verhuur mogelijk
• permanente bewoning niet toegestaan
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 165.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis bungalow
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 1
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 2006
Bouwperiode 2001 - 2010
Recreatiewoning Ja
Permanente bewoning niet toegestaan
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak zadeldak
Isolatie volledig geisoleerd

Energie

Verwarming cv-Ketel
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel cv-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 50 m²
Perceeloppervlakte 299 m²
Inhoud 120 m³
Bergruimte oppervlakte 6 m²
Buitenruimte oppervlakte 10 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Tuin tuin rondom is gelegen op het zuid-westen

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object