Lage Zandschel 13

Kaatsheuvel

Omschrijving

Deze moderne tussenwoning (uit 2008) met voor- en achtertuin heeft 3 slaapkamers, waarvan één grote zolderkamer die bereikbaar is middels een vaste trap. De woning ligt op een mooi plek aan de rand van Kaatsheuvel en Sprang-Capelle, op korte loopafstand van basisonderwijs en een kinderspeelveldje. Andere voorzieningen zoals supermarkt, sportaccommodaties liggen in een straal van 1-2 kilometer. Kortom: Lage Zandschel 13 is een woning waar veel mensen zich thuis zullen voelen. Let op: Deze woning is uitsluitend bestemd voor zelfbewoning! En is op afspraak te bezichtigen.

Perceelsoppervlakte : ca. 102 m²
Gebruiksoppervlakte : ca. 106 m²
Inhoud : ca. 350 m³
Bouwjaar : 2008
Energielabel : A

De ligging is echt aan de rand van de bebouwde kom, op de kop van de straat beginnen de weilanden. Om de hoek, achter de woning, ligt het door woningbouw omgeven verkeersluwe hofje ‘De Hanze’. In het midden hiervan ligt een kinderspeelveldje die door een poort in de tuin direct bereikbaar is.

Begane grond:
De redelijk ruime entree heeft een trapopgang, een meterkast (met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars), een kastruimte en een gedeeltelijk betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. De woonkamer ligt over de volle breedte van de achtergevel met een deur naar de tuin. De begane grond is voorzien van een laminaat whitewash vloer met brede delen. Er is kastruimte onder de trap gemaakt. De keuken grenst aan de voorkant en is voorzien van een groot, modern L-vormig kunststof keukenblok voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, elektrische oven, afwasmachine, koelkast en magnetron.

1e verdieping:
Hier zijn twee ruime slaapkamers, waarvan één met praktische inbouwkasten.
De tot het plafond betegelde badkamer is ruim en heeft een douche met spatmuurtjes, ligbad, wastafel in meubeltje en toilet. De vloer van de eerste verdieping is (op de badkamer na) afgewerkt met vloerbedekking.

2e verdieping:
Middels een vaste trap komt u op de tweede verdieping met een betonvloer en een nokhoogte van ca. 3,20 meter. De hele zolder is keurig afgewerkt. De slaapkamer is voorzien van een groot dakraam en kan dus prima als slaapkamer benut worden. De CV –combiketel (2008), de motor van het mechanische ventilatiesysteem en de wasmachine-aansluiting zijn geplaatst op de voorzolder met een klein dakraam.

Tuin:
De ruim 8 meter diepe achtertuin ligt op het oosten en is onderhoudsarm aangelegd met rondom een keurig houten terreinafscheiding en een houten berging achterin. Via een poort aan een wandelpad is het achtergelegen kinderspeelveldje op het pleintje makkelijk te bereiken


In het kort:
• Tussenwoning met 3 slaapkamers
• Mooie locatie, vlakbij weilanden aan het einde van de bebouwde kom
• Tuin met berging en achterom


Bijzonderheden:
In samenwerking met een woningbouwvereniging in Kaatsheuvel worden voormalige huurwoningen in Kaatsheuvel en Loon op Zand te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens de woningbouwvereniging onder zeer aantrekkelijke voorwaarden verkocht.

Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Kijk op www.casade.nl voor meer informatie.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
• De woningen zijn uitsluitend bestemd voor kopers die de woning zelf gaan bewonen. Daarom wordt er in de koopakte een boeteclausule opgenomen met een verbod tot verhuur/ingebruikgeving.
• Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
• Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats middels een afspraak via ons kantoor.
• De maten van de opgenomen tekeningen zijn circa maten.
• Zowel onze opdrachtgever als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging
uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
• Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij DFG Notarissen te Kaatsheuvel.
• In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
• Sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie.

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Aanvaarding
Per 1 oktober 2020

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs prijs op aanvraag
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Energielabel A
Verwarming Centrale verwarming
C.V.-ketel Intergas HR Kompact combi-ketel 2008

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 106 m²
Perceeloppervlakte 102 m²
Inhoud 342 m³
Bergruimte oppervlakte 7 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 40 m²

Plattegronden

Streetview

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel deze woning