Kruisberg 34

ETTEN-LEUR

Omschrijving

** tussenwoning met berging ** op centrale plek in Etten-Leur ** keurig aangelegde tuin met overkapping ** drie slaapkamers ** master bedroom met walk-in closet **

Deze leuke tussenwoning is een ideale starterswoning. Dankzij haar centrale ligging in Etten-Leur ben je binnen een paar minuten op het station en ook het centrum met al haar faciliteiten is héél dichtbij. De woning beschikt over een lichte woonkamer met moderne open keuken, drie ruime slaapkamers waarvan een master bedroom mét walk-in closet én een zonnige tuin met overkapping.

Al met al een goed verzorgde woning die op zoek is naar een nieuwe eigenaar! Voel jij je aangesproken? Bel ons kantoor, dan plannen we en afspraak voor je in!

Bijzonderheden:
- Ideale starterswoning op centrale plek in Etten-Leur;
- Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing;
- Exterieur is recentelijk (okt. 2021) geschilderd;
- Drie ruime slaapkamers;
- Keurige houten vloer op begane grond en 1e verdieping;
- Modern aangelegde tuin met houten overkapping (2021).

Begane grond
Vanuit de hal met meterkast en toilet loop je direct door naar de woonkamer (ca. 27 m²) met open keuken (ca. 6 m²).
De woonkamer is heerlijk licht en heeft aan de voorzijde een gezellige zithoek. Aan de achterzijde bevindt zich de moderne open keuken met aangesloten ruimte voor een eethoek. De keuken is voorzien van een robuust betonnen werkblad met zowel onder- en bovenkasten, een losse koel/vries combinatie, vaatwasser, afzuigkap en een stoer 5-pits gasfornuis met grote oven. Vanuit de keuken heb je middels een enkele deur toegang tot de achtertuin. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de 1e verdieping en een trap(voorraad)kast.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop heb je toegang tot de badkamer en twee goede slaapkamers van respectievelijk ca. 18 m² en 11 m² groot. De master bedroom ligt aan de voorzijde van de woning en heeft zijn formaat te danken doordat van de oorspronkelijk derde slaapkamer een op-maat-gemaakte inloopkast is gemaakt. Hier wordt menig vrouw vrolijk van!
De tweede slaapkamer beschikt over een op-maat-gemaakt bureau. Handig wanneer je de ruimte als werkkamer inricht, maar ook voor een kinderkamer ideaal!
De geheel betegelde badkamer is middels witte kleurstelling afgewerkt en voorzien van een douche/stoomcabine, een toilet en een wastafel.

Tweede verdieping
Via een vaste trap kom je op de voorzolder van de tweede verdieping. Zowel de aansluitingen van het witgoed als de Cv-installatie bevinden zich hier. Vanuit de voorzolder loop je naar de 3e slaapkamer in huis. Ca. 16 m² groot en keurig met laminaatvloer bekleed. Dankzij haar twee dakramen en fijne formaat is dit nog eens een heerlijk extra ruimte in huis! De schuifdeuren aan weerszijden geven toegang tot bergruimte onder de knieschotten.

Achtertuin
De achtertuin is slechts enkele jaren geleden opnieuw aangelegd waarbij er een moderne stijl is doorgevoerd. Een met antraciet tegels bekleed terras, een kunstgras gazon, een enkele bloemborder én houten overkapping maken het een heerlijke tuin om in te verblijven. Achterin de tuin staat een stenen berging welke zorgt voor extra opslagruimte aan het geheel. Via de poort en achterliggende brandgang heb je ook achterom toegang tot je eigen tuin.

Locatie
De woonwijk Lage Banken, gelegen in het midden van Etten-Leur wordt gekenmerkt door gevarieerde woningen gebouwd eind jaren ’90. Het is een wijk met groenzones, diverse speeltuintjes en een mooi park. Daarnaast is er in de wijk een brede school, bushaltes, sportaccommodaties en een supermarkt. Op korte afstand zijn het winkelcentrum, NS-station en het buitengebied. Ook de uitvalswegen zijn vanuit je woning snel bereikbaar.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopsom € 310.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1998
Huidige bestemming woonruimte
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak zadeldak
Voorzieningen dakraam, stoomcabine en tv kabel
Isolatie dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie en volledig geïsoleerd

Energie

Energielabel B
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2012 van Remeha Avanta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 105 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin achtertuin met een oppervlakte van 90 m² en is gelegen op het noordoosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object