€ 495.000,- k.k.

Kratonkade 640

Rotterdam

Omschrijving

Super gaaf en bijzonder appartement, gelegen op de zesde etage op een fantastische locatie in het Lloydkwartier! Uitzicht op de Schiehaven, wandelen in Het Park of heerlijk eten in één van de fenomenale restaurants in de nabije omgeving, dit is wonen op een toplocatie!
- Bijzonder appartement met een top uitzicht
- Gave locatie met uitzicht richting de Maas en over de Schiehaven
- Mogelijkheid om een parkeerplaats te kopen

Op één van de mooiste plekjes van Rotterdam bevindt zich een modern complex met daarin verschillende type appartementen. Zo'n appartement als deze kom je niet vaak tegen! Het Lloydkwartier staat bekend om de bijzondere gebouwen en de praktische locatie. Met het openbaar vervoer, de auto of de fiets zit je binnen enkele minuten in het hartje van Rotterdam. Ook kan je heerlijk wandelen langs het water of in Het Park. Toch zijn ook alle nodige stadsvoorzieningen binnen handbereik. Denk hierbij aan supermarkten, winkels en restaurants. Via de Maastunnel of de Erasmusbrug zijn uitvalswegen snel bereikbaar. Maak een afspraak en kom dit mooie uitzicht in het echt bekijken!

De indeling is als volgt:
Op de zesde etage kom je via de entree van het appartement als eerste in de hal. Aan de rechterzijde zijn de 2 slaapkamers met daarnaast de badkamer gelegen. Beide slaapkamers hebben grote raampartijen welke zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. De luxe badkamer heeft als sanitaire voorzieningen een ligbad, dubbele wastafel met meubel, een inloopdouche en designradiator. De witgoedaansluiting zit tegenover de badkamer in een praktische kast. Ook is in de hal een extra bergruimte, de meterkast en de toiletruimte te vinden. De toiletruimte is voorzien van een toilet en fonteintje. Aan het einde van de hal kom je in de royale woonkamer met keuken en eetkamer. Ook hier zorgen de grote ramen voor veel lichtinval maar vooral ook voor een gaaf uitzicht. De keuken is in het midden in een rechte opstelling. Hierin zit een divers aanbod aan apparatuur zoals een inductie kookplaat, combimagnetron, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine, spoelbak en natuurlijk voldoende bergruimte in de kastjes. De eetkamer is zomers lekker te combineren met de buitenruimte door de schuifpui naar het balkon. De heerlijke buitenruimte is gelegen op het zonnige zuiden. De betonnen vloer is geschilderd en de wanden en plafonds zijn voorzien van strak stucwerk. Verder is er in het appartement mechanische ventilatie aanwezig. Kortom; een gaaf appartement op een top locatie met een nog beter uitzicht!

Het complex is voorzien van een ruime entree met de lift naar de verdiepingen. Het appartement is rondom voorzien van dubbele beglazing in aluminium kozijnen. In de onderbouw van het complex bevinden zich de bergingen en de parkeergarage. Dit appartement is voorzien van een losse parkeerplaats, deze is te koop voor € 25.000,- k.k.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2010
- Gebruiksoppervlakte wonen: 111m2
- Inhoud: 367m3
- Gelegen op de 6e etage
- Volledig eigendom
- Verwarming/warm water: Stadsverwarming
- VvE bijdrage: € 220,63 (appartement ) || € 41,36 (parkeergarage)
- Energielabel A
- Oplevering: In onderling overleg, ca. oktober 2024

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 495.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 6
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak samengesteld dak
Voorzieningen mechanische ventilatie, tv kabel en lift

Energie

Energielabel A
Verwarming stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 111 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging aan water, vrij uitzicht, open ligging en aan vaarwater

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren, parkeergarage en parkeervergunningen
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object