€ 1.250,- p/m

Kortven 1

Heesch

Omschrijving

Vanwege het overweldigend aantal reacties op de woning is de inschrijving gesloten. De woning is op dit moment onder optie. U ontvangt van ons geen inschrijfformulier meer.

Vanwege het overweldigend aantal reacties op de woning is de inschrijving gesloten. De woning is op dit moment onder optie. U ontvangt van ons geen inschrijfformulier meer.

Karakteristieke halfvrijstaande woning met de mogelijkheid om volledig gelijkvloers te wonen, maar door de vier slaapkamers ook perfect voor een gezin. De ligging is werkelijk fantastisch in Villawijk De Hoef tegen natuurgebied De Maashorst. Het levendige centrum van Heesch is op loopafstand te bereiken, evenals het openbaar vervoer. Binnen enkele minuten bent u bij de oprit naar de A-50 en de A-59.

Begane grond: Entree, woonkamer en werk-/speel-/slaapkamer. Gesloten keuken, kelderruimte en bijkeuken. Toiletruimte, hal, badkamer met douche en toilet. Achter-entree.
Eerste verdieping: Overloop, drie slaapkamers en een bergruimte. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een bergzolder. De achtertuin is zeer royaal en biedt voldoende privacy.

Indien u geïnteresseerd bent, verzoeken wij u uw interesse per email kenbaar te maken. U ontvangt van ons documenten om in te vullen. Na ontvangst van deze ingevulde documenten en na een positieve huurcheck, komt u eventueel in aanmerking voor een bezichtiging van de woning. Indien u in aanmerking komt voor een bezichtiging, zullen wij contact met u opnemen om een afspraak in te plannen !
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 1.250,- p/m
Status onder optie
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis halfvrijstaande woning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte

Energie

Energielabel E

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 100 m²
Perceeloppervlakte 613 m²
Inhoud 493 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object