Koningin Emmahof 15

Nunspeet

Omschrijving

DEGELIJK GEBOUWDE TUSSENWONING | PRIVACY-VOLLE TUIN | GEWILDE WOONLOCATIE

Aan de rand van de gewilde woonwijk ’t Hul en grenzend aan de weilanden bieden wij u deze mooie, instapklare tussenwoning op het KONINGIN EMMAHOF 15 aan. De woning beschikt over een diepe tuin op het ZUIDOOSTEN, een BERGING en een EIGEN ACHTEROM.

De woning bevind zich aan een rustige straat waar u alleen bestemmingsverkeer zult treffen. In de omgeving bevinden zich voldoende speelmogelijkheden voor kinderen wat deze woning ook voor gezinnen erg aantrekkelijk maakt.

Zoekt u een woning op een prachtige woonlocatie, met 3 slaapkamers en een royale zolderverdieping met mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamers? Plan dan snel een bezichtiging in!

Middels de verzorgde voortuin bereikt u de entree. U komt binnen in de hal waar zich de trapopgang naar de verdieping, de meterkast, een keurig toilet en de toegang tot de woonkamer bevindt.

De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd waardoor hij zicht biedt op de tuin. Recent is er een laminaatvloer aangelegd die doorloopt in de keuken en de hal. In de ruime woonkamer, onder de trapopgang bevindt zich een bergkast.

Aan de voorzijde van de woning treft u de open keuken met een nette keukeninrichting voorzien van boven- en onderkasten en diverse inbouwapparatuur. Deze keuken biedt zicht op een mooi, groen plantsoen.

De overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot een drietal slaapkamers en een badkamer.

De badkamer bestaat uit een douchecabine, een wastafel met onderkasten en een hangend toilet. Verder is in de badkamer een grote spiegelkast met verlichting aangebracht.

Middels een vaste trap krijgt u toegang tot de royale zolderverdieping met onder anderen de aansluitingen voor wasmachine, droger en C.V. combiketel. Deze verdieping biedt een tal van mogelijkheden met betrekking tot het creëren van extra slaapkamers.

De achterdeur in de woonkamer biedt toegang tot de met zorg aangelegde, diepe achtertuin, berging en eigen achterom.

De totale woonoppervlakte bedraagt 93 m2 waarvan 15 m2 overige inpandige ruimte. Die ruimte is de zeer grote zolder, die door het kleine zolderraam zogenoemd wordt. Daarnaast zijn er nog veel schuine ruimten.

Kenmerken

- Bouwjaar: 1987
- Externe bergruimte: 8 m2
- Inhoud: 320 m3
- Verwarming en warmwatervoorziening middels CV-combiketel (Nefit Topline Compact, 2012)
- In de periode van 2016 tot nu is de woning voorzien van een nieuw aangelegde tuin, een nieuwe rechterschutting, een nieuwe laminaatvloer op de begane grond en een wastafel, toilet en douchecabine in de badkamer.
- Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en grotendeels voorzien van dubbele beglazing
- De woning is voorzien van ankerloze spouwmuren
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 259.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Energielabel B
Verwarming Centrale verwarming
C.V.-ketel Nefit Topline Compact

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 93 m²
Perceeloppervlakte 147 m²
Inhoud 320 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object