Kleine Kolonieweg 156

Elspeet

Omschrijving

ROYALE VRIJSTAANDE WONING (245 m2 woonopp.)| AAN VOORZIJDE WEILAND/ACHTERZIJDE BOS| DUBBELE BEWONING MOGELIJK | SLAAP- EN BADKAMER BEGANE GROND | PAARDENSTAL/-BAK AANWEZIG

Is het uw droom om vanuit uw woning over de landerijen uit te kijken en/of zo het bos in te kunnen lopen met grote kans om een hert of ree te spotten? Of altijd al een paard aan huis willen hebben? Stop dan met zoeken en plan een bezichtiging!
Op een werkelijk prachtige, groene locatie, in het buitengebied van Elspeet en aan een rustige weg gelegen, bieden wij u aan deze ROYALE VRIJSTAANDE WONING met AANGEBOUWDE GARAGE en PAARDENSTAL op een perceel van ca, 3.000 m2.

De oorspronkelijke woning is gebouwd in 1954 en in 1977 aangebouwd zodat dubbele bewoning mogelijk werd. In 2005/2006 is de woning aan de achterzijde fors uitgebouwd zodat er een royale woonkamer/woonkeuken is ontstaan. Daarnaast zijn er in die periode een garage en een paardenstal aangebouwd. Het geheel is op een sfeervolle, landelijke wijze afgewerkt en goed onderhouden. Op de begane grond, welke geheel is voorzien van vloerverwarming is een ruime woonkeuken met zeer grote landelijke keukenopstelling en de tuingerichte woonkamer gesitueerd. Eveneens beschikt de woning over een slaap- en badkamer en een kantoorruimte op de begane grond.

Het buitenterrein is een lust voor het oog. Er is een prachtige tuin rondom de woning aangelegd voorzien van fraaie bestrating, diverse terrassen, gazon met fruitbomen, geitenwei (voormalige paardenbak), moestuin, veranda, carport, etc. De tuin is voorzien van een automatische beregeningsinstallatie welke is aangesloten op een eigen waterbron.
Maar de ligging is toch wel het meest wat in het oog springt. Wat is er nog meer te wensen dan een bos als achtertuin en weilanden aan de voorzijde…?

Kortom, teveel om in een samenvatting weer te geven. Wanneer u graag op de Veluwe wil wonen met ook echt dagelijks de beleving van de Veluwe, dan bent u van harte welkom!

Begane grond:
U komt binnen in de hal aan de voorzijde van de woning. Deze hal biedt toegang tot de woonkeuken, slaapkamer, bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine/wasdroger, portaal met trapopgang naar verdieping, toilet met wandcloset, urinoir en wastafel, slaap-/werkkamer en berging.
In de woonkeuken is een prachtige, zeer ruime keukeninrichting geplaatst met natuursteen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur. van hoogwaardige kwaliteit, bestaat uit een nette, lichte keukeninrichting voorzien van diverse luxe keukenapparatuur.
Er is een open verbinding met de tuingerichte woonkamer welke is voorzien van een fijne speksteen houtkachel en een schuifpui naar het terras.
Vanuit de hal is dus tevens een slaapkamer bereikbaar met aansluitend een fraaie badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet.
Zowel vanuit de badkamer als de hal is een extra kamer bereikbaar welke ideaal te gebruiken is als kantoor of extra slaapkamer.
Aan het einde van de lange hal is er zowel toegang naar het terras alsook naar de berging/bijkeuken met fonteintje en trapopgang naar een royale zolderverdieping met bijvoorbeeld extra slaapruimte.

Het rechtergedeelte van de woning is uitstekend in te richten als mantelzorgwoning.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
De eerste verdieping bereikt u vanaf de overloop 4 slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer is voorzien van een wastafel en een deur naar het dakterras. De nette badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet.

2e verdieping:
Via de vlizotrap is er toegang tot de ruime bergzolder.

Bijgebouwen en tuin:
Aan de achterzijde van de woning is er naast de uitbouw van de woonkamer ook een ruime schuur aangebouwd welke bestaat uit een berging, paardenstal en een inpandige garage met elektrische sectionaal deur.
Royaal houten bijgebouw bestaande uit een veranda, berging en dubbele carport.
Houten stal voor dieren.
Houten berging voor tuingereedschap en opslag.

Zoals reeds beschreven in de inleiding is de tuin prachtig aangelegd en loopt u aan de achterzijde zo het bos in. U hoeft zelf de tuin niet te sproeien, dit doet de automatische beregeningsinstallatie voor u. Daarnaast zijn er over het terrein verspreid diverse wateraansluitpunten.
Er is parkeerruimte voor meerdere auto’s en de oprit is toegankelijk door het op afstand bedienbare hekwerk.

Kenmerken:
- Bouwjaar: 1954 / 1977 (aanbouw 2005)
- Perceeloppervlakte: 2.943 m2
- Gebruiksoppervlakte wonen: 245 m2
- Inhoud: 974 m3 (incl. garage)
- Verwarming en warmwatervoorziening middels C.V. combiketel, Atag (2020).
- Isolatie: dak- en vloerisolatie. Geheel voorzien van thermische beglazing.
- Vloerverwarming op de gehele begane grond en in de badkamer.
- Gelegen op toplocatie.
- Rondom elektrisch bedienbare rolluiken.
- Beregeningsinstallatie op eigen bron.
- Paardenstal en mogelijkheid voor het gebruiken van een paardenbak.
- Mantelzorg mogelijk.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 749.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Woonboerderij
Type Woonhuis Vrijstaand
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1945 - 1959
Dak Schuin dak

Energie

Verwarming Centrale verwarming
C.V.-ketel Atag

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 245 m²
Perceeloppervlakte 2.943 m²
Inhoud 974 m³

Indeling

Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 6

Bergruimte

Garage inpandige garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object