€ 750.000,- k.k.

Kerkstraat 14

Kedichem

Omschrijving

Wonen in een oude pastorie met zeer veel inpandige ruimte en dat allemaal met ENERGIELABEL A

“Geniet.” Dit woord schittert in de grote leefkeuken van deze zeer sfeervolle, vrijstaande woning. Deze voormalige pastorie is volledig gasloos en voorzien van meerdere zonnepanelen. Op de begane grond vind je een slaapkamer, een keuken, een werkkamer, een badkamer en een bijkeuken. De eerste verdieping biedt nog eens drie slaapkamers en een tweede badkamer. De woning is volledig onderkelderd, voorzien van vier ruime kelder compartimenten.

Deze oude pastorie ligt in het centrum van Kedichem. Met een woonoppervlakte van 232m2 een een heerlijk grote achtertuin is hier wonen oprecht “genieten”!

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Je kan de woning aan vier zijden betreden. De entree aan de voorkant komt uit in een lange hal die toegang biedt tot alle vertrekken op de begane grond. Op de vloer ligt natuursteen en de wanden zijn voorzien van zwarte lambrisering. De eerste deur links leidt naar de woonkamer, welke beschikt over een gezellige pelletkachel, een houten vloer en prachtige lichtinval dankzij alle ramen rondom. Tegenover de woonkamer, rechts van de entree, vind je een eerste (slaap/werk)kamer. Ook deze kamer is voorzien van een pelletkachel en voelt dankzij de plafondhoogte van bijna 3 meter zeer groot aan.

Aan het eind van de hal loop je tegen een tweede slaapkamer aan, deze is 20m2 groot en kijkt uit op de tuin. Rechts van deze kamer bevindt zich een unieke badkamer, uitgerust met een massagedouche, twee wastafels en een losstaand ligbad. Ook de wasmachine en droger bevinden zich in deze ruimte. Heel handig is de grote inbouwkast.

De grote leefkeuken vind je aan de linkerkant en is tevens bereikbaar via de entree aan de zijkant van de woning. Ook in deze ruimte staat een pelletkachel en het plafond is voorzien van houten plafondbalken. De houten keukenblokken beschikken over een granieten werkblad en de keuken is verder uitgerust met een inductiekookplaat, vaatwasser, magnetron, oven (Proline), spoelbak met mengkraan en een losse, dubbele koelkast. Openslaande deuren achter de eettafel geven toegang tot het aangrenzende terras.

De keuken biedt een vlizotrap die toegang geeft tot een grote, hoge vliering, waar de huidige bewoners een speelkamer hebben gecreëerd. De vliering heeft een nokhoogte van 3,6 meter en oogt speels dankzij de houten balken en de mansarde vorm.


Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een tweede badkamer. De hele verdieping heeft een open indeling en de slaapkamers hebben geen plafond maar allen zicht op de nok. De badkamer is uitgerust met een wastafel, douchecabine en toilet.
De woning is volledig onderkelderd. Er zijn in totaal vier compartimenten gecreëerd, waarvan er momenteel twee in gebruik zijn. De kelderruimtes zijn 26m2, 27m2, 33m2 en 20m2 groot. Naast de woning bevindt zich ook nog een grote bergruimte (35m2), welke momenteel functioneert als fitnessruimte.
De woning heeft een grote tuin rondom. Een klein deel van de voortuin (aan de linkerzijde) is in bruikleen van de Hervormde Kerk. De tuin beschikt over een terras met overkapping, een gazon en grind en biedt dankzij de grote oppervlakte ontelbare opties en mogelijkheden voor mensen met groene vingers!
Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Kedichem
Kedichem is een dorp in de gemeente Vijfheerenlanden en ligt aan de rivier de Linge. Het dorp is waarschijnlijk rond het jaar 1000 ontstaan op een oeverwal en ligt vandaag de dag aan de bekende Waterlinieroute. Sinds 1 januari 2019 behoort Kedichem tot de gemeente Vijfheerenlanden. Deze gemeente is ontstaan door een fusie van de gemeenten Leerdam, Zederik en Vianen.

Er wonen ongeveer 900 inwoners in Kedichem. Het dorp beschikt over een aantal eigen voorzieningen waaronder een zwembad, tennisbaan en een haventje met aanlegsteigers. Daarnaast is er een kinderspeeltuin, een dorpshuis, basisschool, kerk, een rijdende super en slager, een groenteboer en het valt in het bezorgingsgebied van Albert Heijn. Langs en aan de Linge is het genieten van de natuur en recreatiegebied met de Eng als natuurreservaat.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 750.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 5
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1910
Bouwperiode 1906 - 1930
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak zadeldak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie dakisolatie

Energie

Energielabel A
Warm water electrische boiler

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 232 m²
Perceeloppervlakte 1.159 m²
Inhoud 1.252 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 107 m²
Bergruimte oppervlakte 46 m²
Buitenruimte oppervlakte 6 m²

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object