verkocht onder voorbehoud

Kerkeland 18

Schoonrewoerd

Omschrijving

Geschakelde twee-onder-een-kapwoning in rustige woonwijk in Schoonrewoerd!

Fijne gezinswoning met vier (slaap)kamers, een ruime garage en een tuin waar je op elk moment van de dag wel een zonnestraal meepakt. Aan de voorkant heb je vrij uitzicht op een speeltuintje, hier komt ook alleen bestemmingsverkeer.
Het huis is door de jaren heen netjes onderhouden, maar kan een modernisatieslag gebruiken. Nieuwe bewoners kunnen hier zonder twijfel een droomwoning van maken; de ruime vertrekken bieden ontzettend veel mogelijkheden.
Wat ons betreft een ideale woning voor een gezin!

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.
Entree met toegang tot de meterkast, het toilet, een trapkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. Het toilet is uitgerust met een staand toilet en een fonteintje.

De lichte woonkamer is verdeeld over een zithoek enerzijds en een eetgedeelte dat grenst aan de keuken anderzijds. Vanuit de zithoek kijk je gezellig uit op de straat met speeltuin. De eethoek kijkt uit op de achtertuin. Grote ramen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veel natuurlijke lichtinval.

De open keuken grenst aan de eethoek en is eenvoudig maar praktisch uitgevoerd, voorzien van een spoelbak met mengkraan, koelkast, combi oven, vaatwasser en 5-pits gasfornuis met afzuiging. Vanuit de keuken is middels een loopdeur de achtertuin bereikbaar.

Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. Ook biedt een open trap toegang tot de zolderverdieping. De ouderslaapkamer ligt aan de achterzijde. De tweede slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een eigen wastafel. Naast de ouderslaapkamer ligt nog een kleinere kamer, een ideale baby- of werkkamer.

De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche met hand- en regendouche, een toilet, handdoekradiator en groot wastafelmeubel. Een klein raam bovenin zorgt voor lichtinval en natuurlijke ventilatie.



De zolderverdieping bestaat uit een voorzolder en een (slaap)kamer. Op de voorzolder hangt de cv-ketel. De slaapkamer is licht en ruim dankzij twee grote dakramen en een dakkapel. Aan weerszijden bieden knieschotten extra bergruimte.
Direct voor de woning biedt een diepe voortuin genoeg mogelijkheden voor een leuk zitje, mooie beplanting of onderhoudsvriendelijke bestrating.
Voor de garage kunnen wel twee auto’s worden geparkeerd, verder rijdt er voor het huis geen verkeer. De garage zelf is 19m2 groot en bereikbaar via een roldeur. Ook vanuit de achtertuin is deze te bereiken. In de garage bevindt zich momenteel de wasmachine.

De achtertuin is gelegen op het noordoosten, maar is dankzij de grootte (80m2) op elk moment van de dag wel ergens voorzien van zonnestralen. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, met houten schuttingen aan drie zijden. Er is een achterom. De rechterzijde van de tuin bestaat uit een grote border, verder is de tuin betegeld. Absolute eyecatcher is de grote bananenplant achterin, zo zie je ze niet vaak!

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Schoonrewoerd
Schoonrewoerd is een dorp met circa 1.600 inwoners in de gemeente Leerdam. Het dorp ligt tussen Leerdam en Zijderveld en werd in 1023 gesticht door Jan van Arkel. Tot 1986 was Schoonrewoerd een zelfstandige gemeente. In datzelfde jaar werd met Kedichem en Leerdam de gemeente Leerdam gevormd.

Schoonrewoerd is bekend van het Schoonrewoerdse Wiel of het Wiel van Bassa, het grootste wiel van Nederland, dat ontstaan is bij een dijkdoorbraak in 1573. De dijk die doorbrak was de Diefdijk, de grens tussen Holland en Hertogdom Gelre. De Diefdijk is in 1284 aangelegd om de Vijfheerenlanden te beschermen tegen wateroverlast vanuit Gelre. Het dorp is erg centraal gelegen in Nederland en is makkelijk bereikbaar vanaf de A2 en de A27. Het is een kindvriendelijk dorp in een rustige omgeving. Voor dagelijkse voorzieningen ben je aangewezen op Leerdam, waar je met de auto binnen tien minuten bent.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.


+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 415.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1985
Bouwperiode 1981 - 1990
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak zadeldak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuur, dubbel glas

Energie

Energielabel C
Verwarming cv-Ketel
Warm water electrische boiler
C.V.-ketel gas gestookte cv-ketel uit 2002 van Vaillant

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 129 m²
Perceeloppervlakte 219 m²
Inhoud 438 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 19 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin achtertuin met een oppervlakte van 80 m² en is gelegen op het noord-oosten

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object