Keizerstraat 28

Someren

Omschrijving

Wijnen Vastgoed presenteert u deze uitgebouwde tweekapper met moderne en ruime garageruimte gelegen op een ruim perceel van ca. 375 m2 in het centrum van Someren. De woning is op diverse onderdelen in de loop der jaren gerenoveerd en de moderne vrijstaande garageruimte van 10m x 3.8m in combinatie met de grote tuin maakt deze woning uniek.

BEGANE GROND:

Entree aan de voorzijde van de woning, portaal met trapopgang naar de 1e verdieping en vanuit het portaal toegang tot zowel de keuken als de woonkamer. De leefkeuken is gelegen aan de rechterzijde van de woning en is ingericht met een keuken in een lengteopstelling voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser. De keuken is verder afgewerkt met een donkere tegelvloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond. Er is voldoende ruimte aanwezig voor het plaatsen van een eettafel. Rolluiken aanwezig op de ramen aan de opritzijde.

Via een open doorgang met het originele ‘boogje’ toegang tot de woonkamer. Vanuit de doorgang nog toegang tot de half verdiepte kelderruimte gelegen onder de trap. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor hier een ruime extra kamer is ontstaan. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerkwanden en een stucwerkplafond. Verder is de sfeervolle houtkachel ter overname. Open verbinding met de uitbouw met openslaande deuren naar de achtertuin. Er is een grote lichtkoepel aanwezig in de uitbouw.
Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met achterdeur naar de tuin. Praktische ruimte met witgoedaansluitingen en de CV-opstelling (2011, NEFIT).

GARAGE:

De vrijstaande garage is gebouwd in 2013 en opgetrokken uit baksteen spouwmetselwerk, staal-houten kapconstructie met isolatieplaten dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen. De spouw van de garage is volledig geïsoleerd. Krachtstroom met aparte meterkast. Elektrisch sectional deur in de voorgevel van de garage en openslaande deuren in de achtergevel van de garage. Verder is de garage afgewerkt met een gevlinderde betonvloer en schoonmetselwerkwanden. Via een vlizotrap toegang tot de zeer ruime zolderverdieping van de garage. Aan de achterzijde van de garage is een overkapping aanwezig met een groot luik dat toegang bied tot de zolderverdieping. Met een nokhoogte van 5,5 m. Een perfecte ruimte voor opslag.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de betegelde badkamer met ligbad-/douche combinatie en wastafel. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, getexte wanden en een schroten plafond. 2 slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en de ouderslaapkamer heeft een vaste kastruimte. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken en horren. Via een vlizotrap toegang tot de zolderverdieping in gebruik als bergruimte.

BUITEN:

De achtertuin is ingericht met bestrating, gazon en borders met diverse beplantingen waaronder 3 peren-leibomen. Stenen halfopen opslagruimte op de achterzijde van het perceel. Zowel via de oprit als via de tuin toegang tot de vrijstaande garage met overkapping aan de achterzijde van de garage.

ALGEMENE ZAKEN:

• Ruim perceel van 375m² in het centrum van Someren!
• Zeer ruime en moderne garage (bouwjaar 2013) van maar liefst bijna 10 meter lang.
• De woning is op diverse onderdelen gerenoveerd in de loop der jaren zoals het nieuwe dak (nieuwe pannen en isolatieplaten), kunststof kozijnen, nieuwe keuken, nieuwe elektra etc.
• De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.
• Bezichtiging ter plaatse na vooraf gemaakte afspraak met Wijnen Vastgoed.

BOUWTECHNISCHE GEGEVENS:

Traditionele bouwwijze van baksteen spouwmetselwerk, houten kapconstructie met isolatieplaten (12 cm) dakbeschot en het dak is gedekt met betonpannen. De dakpannen zijn in 2017 vernieuwd. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming middels gasgestookte CV-ketel (Nefit 2011). Het dak van zowel de hoofd- als aanbouw is geïsoleerd. De spouwmuur is na-geïsoleerd met isolatieparels (2015 met 25 jaar garantie). De vloer van de woonkamer en uitbouw is geïsoleerd. Het is niet bekend of de vloer van de keuken en bijkeuken is geïsoleerd. De woning is in 1993 op de begane grond uitgebouwd.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 395.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Helft van dubbel
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1945 - 1959
Dak Schuin dak

Energie

Energielabel C
Verwarming Centrale verwarming
C.V.-ketel Nefit

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 118 m²
Perceeloppervlakte 375 m²
Inhoud 400 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 225 m²

Bergruimte

Garage vrijstaande houten garage
Parkeergelegenheid 3

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object