€ 724.500,- k.k.

Kamperfoeliestraat 33

Wouwse Plantage

Omschrijving

Deze moderne vrijstaande woning in Wouwse Plantage heeft het allemaal: Een moderne keuken en badkamer, een prachtige visgraat vloer, vloerverwarming door de gehele woning, vier slaapkamers, een ruime oprit en mogelijkheid tot het creëren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast is de woning voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en energielabel A+. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Plan dan snel een bezichtiging in bij ons!

Entree
Parkeer je auto op de ruime oprit en loop gelijk met ons mee naar de voordeur. Welkom in de hal! De ruime hal geeft je toegang tot het toilet, de meterkast, een handige trapkast, een grote inpandige berging, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. Zullen we hier beginnen?

Wonen & koken
Via de moderne zwarte deuren betreden we de woonkamer. Het vele licht dat naar binnen schijnt zorgt voor een frisse indruk. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een grote hoek bank, maak jij hier helemaal jouw lounge plekje van? Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een multifunctionele ruimte, je kunt hier perfect een speelkamer, kantoor of slaapkamer van maken! Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de half open keuken. De moderne keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur waaronder een Quooker, vaatwasser, combi-oven en inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. Daarnaast is er genoeg plaats om een fijne eethoek te creëren! Op de begane grond bevindt zich nog een inpandige berging, ideaal voor het opbergen van al je spullen! Hier bevinden zich ook de aansluiting voor wasmachine en droger. Aangrenzend aan deze berging bevindt zich nog een ruimte waar alle benodigdheden aanwezig zijn om een tweede badkamer te creëren zodat je de woning levensloopbestendig kunt maken.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal komen we aan op de overloop van de eerste verdieping. Hier heb je toegang tot vier ruime slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers beschikken over grote raampartijen en een nette laminaatvloer. De moderne badkamer beschikt over een ligbad, dubbele wastafel met wastafelmeubel, inloopdouche en een toilet. De badkamer is mooi afgewerkt met rosé gouden elementen. Daarnaast komt de stijl van de keuken helemaal terug in de badkamer, hoe leuk is dat!

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de openslaande deuren in de woonkamer en de deur in de inpandige berging heb je toegang tot de ruime achtertuin. Deze is voorzien van een betegeld terras met overkapping en een grasveld, met vrij uitzicht, de ideale plek om ongestoord tot rust te komen. In de tuin vindt je ook nog een vrijstaande berging, ideaal voor het opbergen van al jouw tuinspullen!

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte 163m² * Bouwjaar 2022 * Ruime woonkamer * Visgraatvloer met vloerverwarming * Moderne badkamer en keuken * Vier slaapkamers * Ruime oprit * Mogelijkheid voor slaapkamer en badkamer op de begane grond * Tuin op het westen * Energielabel A+ * 10 Zonnepanelen *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 724.500,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 2
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Voorzieningen mechanische ventilatie en glasvezel kabel

Energie

Energielabel A
Verwarming vloerverwarming geheel en warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 163 m²
Perceeloppervlakte 815 m²
Inhoud 603 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in woonwijk en vrij uitzicht

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object