€ 390.000,- k.k.

John F. Kennedylaan 7

Rijswijk

Omschrijving


In de gewilde Presidentenwijk in Rijswijk is dit ruime ca. 117 m2 hoek appartement te koop. Het betreft een 5 kamer appartement op de 2e verdieping met 3 ruime slaapkamers. Het appartement is in 2017 volledig gerenoveerd. Alle wanden zijn voorzien van fraai stucwerk en de vloeren zijn afgewerkt met een fraaie hoogwaardige laminaatvloer. De keuken en de badkamer zijn ook in 2017 vervangen en verkeren in nieuwstaat. Het appartement heeft aan de voorzijde vrij uitzicht. Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas HR+.
Het appartement is gelegen op een groenrijke locatie op loopafstand van Park Overvoorde en Park Steenvoorde. Een verscheidenheid aan winkels vindt u in het op loopafstand nabijgelegen winkelcentrum "In de Bogaard".
Het appartement is centraal gelegen t.o.v. uitvalswegen naar de A4 en A13. Openbaar vervoer is op loopafstand voorhanden waarmee U binnen 30 minuten in het centrum van Den Haag kan zijn.

Afgesloten entree met bellen-/brievenbussen tableau en intercom en ontvangsthal met toegang tot de lift, het trappenhuis en de inpandige bergingen.

2e etage/woonlaag:
Entree appartement met lange gang en toegang tot de 3 slaapkamers, keuken, de woonkamer en de badkamer. Als eerste vindt u aan de rechterzijde van het appartement de ruime eetkeuken, de keuken is in 2017 vervangen en voorzien van alle moderne apparatuur in de keuken is ook de wasmachine fraai weggewerkt.

Tussen de ouderslaapkamer en de woonkamer bevindt zich een inpandige berging, deze is nu ingericht als inloop-garderobekast.

Aansluitend zijn er 2 ruime (kinder)slaapkamers en de ouder slaapkamer. De badkamer is ook in 2017 vervangen en voorzien van inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en vloerverwarming.

De woonkamer is ruim en de door de grote raampartijen heeft de kamer veel daglicht toetreding. Via de eetkamer komt u op het zonnige balkon. Vanaf het balkon heeft u fraai uitzicht over het park.

Eigen berging in de onderbouw.

-Hoekappartement 5 kamers.
-Volledig gerenoveerd in 2017.
-Woonoppervlakte 117m2
-Keuken met inbouwapparatuur.
-Badkamer met vloerverwarming.
-Centrale ligging t.o.v. winkels en OV.
-Toegankelijk voor ouderen en minder validen.
-Actieve VVE
-Kunststof kozijnen met dubbelglas.
-Energielabel C
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 390.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 2
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1972
Bouwperiode 1971 - 1980
Open portiek nee
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Dak plat dak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie dubbel glas

Energie

Energielabel C
Verwarming blokverwarming, gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water centrale voorziening

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 117 m²
Inpandigeruimte oppervlakte 4 m²
Bergruimte oppervlakte 8 m²
Buitenruimte oppervlakte 5 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object