Johannes Poststraat 11

ZWIJNDRECHT

Omschrijving

MODERN, SFEERVOL EN INSTAPKLAAR 3-KAMER APPARTEMENT OP DE DERDE VERDIEPING MET FIJN BALKON. CENTRAAL GELEGEN IN DE DIRECTE NABIJHEID VAN WINKELCENTRUM '' KORT AMBACHT'' , HET DEVELPARK, NS-STATION, BUSSTATION EN DE UITVALSWEGEN NAAR DE A16/A15 ZIJN EVENEENS SNEL BEREIKBAAR, KORTOM EEN HELE LEUKE CENTRAAL GELEGEN WONING.

Begane grond:
Afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de bergingen op de begane grond.

Indeling 3e verdieping:

Entree, hal met meterkast, garderobe, toiletruimte en fonteintje, deur naar slaapkamer, badkamer, keuken en toegang tot de woonkamer. De gezellige woonkamer (8.50 x 3.50 m) is heerlijk licht door de grote ramen, via de schuifpui is het balkon bereikbaar waar je iedere dag kan genieten van het zonnetje. De keuken (3.20 x 2.24 m) is voorzien van een modern keukenblok met 4-pits gaskookplaat, koelkast, magnetron, afzuigkap en door het verbreden van het keukenblad is er een aansluiting voor de wasmachine gecreëerd, via de keuken is het 2e balkon bereikbaar. De badkamer is in 2021 volledig vernieuwd en voorzien van een design radiator, een wastafel met een badkamermeubel en een inloopdouche inclusief regendouche.
Vanuit de hal zijn beide slaapkamers bereikbaar waarvan de slaapkamer aan de voorzijde toegang geeft tot het balkon aan de voorzijde. De riante woonkamer is vergroot door het samenvoegen van een slaapkamer met de woonkamer.

Deze fijne woning is netjes afgewerkt met mooie laminaatvloeren, de wanden met behang, een ruime woonkamer met een goede lichtinval.

De VvE is gezond en actief, de bijdrage aan de VvE incl. opstalverzekering bedraagt ca. € €178,52 per maand inclusief €46,18 voorschot stookkosten

Oplevering in overleg.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 225.000,- k.k. inclusief BTW
Status onder bod
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1960
Open portiek nee
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten goed
Dak plat dak
Voorzieningen tv kabel
Isolatie dakisolatie en dubbel glas

Energie

Verwarming blokverwarming
Warm water geiser eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 64 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object