€ 325.000,- k.k.

Horsterweg 147- 35

Ermelo

Omschrijving

Op het rustige bungalowpark ‘’Timar Imor’’, gelegen op 10 minuten fietsen van het gezellige dorpje Ermelo en de Veluwese Randmeren (Wolderwijd en Nuldernauw), mogen wij u aanbieden deze uitstekend onderhouden houten recreatiebungalow op een bosrijk perceel van 370 m² eigen grond.
Dit park komt mogelijk in aanmerking voor transformatie naar woonwijk "bestemming permanente bewoning", maar hiervoor is nog wel een lange weg te bewandelen.

Indeling: entree, hal, opgang naar zolderverdieping en toegang tot de woonkamer. Opvallend bij binnenkomst is de centraal en prominente plek van de houtkachel, die de ruimte in mum van tijd behaaglijk warm krijgt. Openslaande deuren geven u toegang tot een stuk overdekt terras en de heerlijke ruime tuin. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op de zolder en visa versa vanaf de zolder kijkt u via diverse raampartijen naar het gezellige leefgedeelte. In de hoek opgesteld treft u de ruime keuken met voldoende kastruimte en (inbouw)apparatuur als, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, is er een diepe grote spoelbak met kraan en het geheel afgewerkt met een gemarmerd werkblad. De bungalow heeft naast de grote ruime bergzolder, waar met gemak slaapplekken gecreëerd kunnen worden, één slaapkamer op de begane grond voorzien van een kledingkast. Tevens op de begane grond is de badkamer, die beschikt over een bad, toilet, wastafel met meubel, spiegelkast en inloopdouche.

Doordat de woning in het midden van het perceel gelegen is heeft u de tuin rondom. U kunt er dus altijd voor kiezen om de zon op te zoek of juist een schaduwrijk plekje. De oprit en rondom de woning is bestrating aangelegd en de rest van het perceel is voorzien van vaste beplanting en gazon.

Kenmerken
• parkbijdrage € 944, 52
• vloerverwarming b.g.
• perceeloppervlakte 370 m²
• ruime keuken
• houtkachel
• grote bergzolder
• eigen parkeerplaats
• transformatie bestemming wonen voor rekening en risico koper
• (recreatief)verhuur toegestaan
• permanente bewoning niet toegestaan
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis bungalow
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 2015
Bouwperiode vanaf 2011
Recreatiewoning Ja
Permanente bewoning niet toegestaan
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Isolatie volledig geisoleerd

Energie

Verwarming cv-Ketel, gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte cv-ketel uit 2015 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 66 m²
Perceeloppervlakte 370 m²
Inhoud 230 m³

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Buitenruimte

Tuin tuin rondom

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object