Hoge Neerstraat 9

ETTEN-LEUR

Omschrijving

Deze leuke twee-onder-een-kap woning met garage is verkocht o.v. nog voordat deze op Funda.nl is geplaatst. We hebben een zoeker uit ons zoekersbestand blij mogen maken met deze woning.

Ben je ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen in je zoektocht naar een andere woning? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

**********

**ruime tweekapper met vrijstaande garage**13 zonnepanelen**populaire wijk Hoge Neer**moderne keuken uit 2019**4 grote slaapkamers**mogelijkheid tot extra slaapkamer of praktijk aan huis op de begane grond**

Deze ruime twee onder een kap woning staat in een rustige en groene straat in de populaire wijk Hoge Neer. Een ruim opgezette en kindervriendelijke wijk in het midden van Etten-Leur dichtbij het centrum, scholen, sportvelden en uitvalswegen. De woning heeft een tuingerichte woonkamer, een in 2019 vernieuwde keuken en een diepe goed onderhouden zonnige tuin. Op de eerste en tweede verdieping zijn 4 grote slaapkamers. Op de begane grond is de inpandige garage verbouwd en biedt verschillende mogelijkheden; het creëren van een slaapkamer met badruimte, een ruime speelkamer voor de kinderen of een salon/praktijk aan huis. Ben je nieuwsgierig naar deze ideale gezinswoning die veel ruimte biedt, energiezuinig en goed onderhouden is? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging!

Begane grond
Wanneer je je auto hebt geparkeerd in de garage of op de oprit kom je de woning binnen in de hal. Vanuit de hal heb je toegang tot de voormalig inpandige garage, het toilet met fonteintje, de meterkast (6 groepen en 1 kookgroep), de trap naar de eerste verdieping en de entree naar de woonkamer. Wanneer je de woonkamer binnen komt, valt meteen op dat deze tuingericht is. Door de schuifpui en de loopdeur naar de achtertuin heb je veel natuurlijk lichtinval. In het zitgedeelte staat een mooie gaskachel, deze zorgt voor een heerlijke warmte in de wintermaanden. De nieuwe keuken uit 2019 ligt aan de voorzijde van de woning. De keuken met keramiek blad is voorzien van diverse kasten en lades, een koelkast, een combi magnetron-oven, een aparte bakoven, vaatwasser en een flex-inductiekookplaat.

De voormalige garage is verbouwd, geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en inloopdouche. Op dit moment wordt de ruimte gebruikt als berging, maar er zijn diverse mogelijkheden voor het gebruik; een speelkamer voor de kinderen, een slaapkamer met badruimte of een praktijk/salon aan huis. De aparte ingang aan de voorzijde is voor dit laatste zeker een pre.

Eerste verdieping
Je komt de eerste verdieping boven op de overloop, vanuit hier heb je toegang tot de drie grote slaapkamers, de ruime badkamer, het aparte toilet en de vaste trap naar de tweede verdieping. De ouder slaapkamer van circa 19 m² groot ligt aan de achterzijde van de woning, de tweede slaapkamer ligt ook aan de achterzijde en is circa 14 m² groot. Aan de voorzijde ligt de derde grote slaapkamer van circa 14 m² groot. De badkamer is ruim en voorzien van een ligbad, douche en enkele wastafel.

Tweede verdieping
Je komt de tweede verdieping boven op de voorzolder, hier is voldoende ruimte voor het bergen van spullen. De was- en droogmachine, mechanische ventilatie en CV ketel (Remeha uit 2013) zijn hier opgesteld. Vanuit de voorzolder bereik je de vierde ruime slaapkamer van circa 11 m² groot.

Buiten
De tuin ligt op het zonnige zuid-oosten en is ontzettend diep, er is daardoor altijd een plek in de zon of de schaduw te vinden. De tuin is voorzien van een terras aan de huiszijde, een vijver, mooi aangelegd gazon en diverse borders. Het terras is voorzien van een overkapping met screens aan zowel de bovenzijde als de zijkanten, een heerlijke plek om buiten te zitten!

Garage
De vrijstaande stenen garage is gebouwd in spouw en is in 2019 voorzien van een nieuw dak. De garage is circa m² groot en biedt daardoor voldoende ruimte om naast het parkeren van je auto nog spullen op te bergen. De garage is voorzien van water en elektra en heeft een elektrische segmentdeur aan de voorzijde. Aan de achterzijde grenzend aan de tuin heeft de garage dubbele openslaande deuren.

Bijzonderheden;
- de gehele begane grond m.u.v. het toilet is voorzien van vloerverwarming
- de woning is voorzien van 13 zonnepanelen
- de woning is voor het grootste gedeelte voorzien van kunststofkozijnen en heeft hardstenen vensterbanken buiten
- de keuken is in 2019 in zijn geheel vernieuwd
- in de voormalig garage is een slaap- en badkamer of salon/praktijkruimte te realiseren met eigen ingang
- de woning is op gehele eerste verdieping voorzien van elektrische rolluiken
- zowel in de voormalig garage al de keuken zijn de ramen voorzien van luxaflex in de beglazing
- de woning is aan de achterzijde begane grond voorzien van screens en de schuifpui is voorzien van een hordeur
- de Novilon vloeren op de eerste en tweede verdieping zijn recent vernieuwd

Hoge Neer
De ruim opgezette woonwijk Hoge Neer bevat grote waterpartijen, veel groen en veel speelvoorzieningen. De wijk is gebouwd halverwege de jaren '90. Er is een grote diversiteit aan woningen aanwezig. Aan de rand van deze wijk is een keur van sportactiviteiten, waaronder voetbal, honk-/softbal, korfbal en hockey. De wijk ligt dichtbij het centrum van Etten-Leur, waardoor alle voorzieningen om de hoek zijn. Het station ligt op 5 minuten fietsafstand en de KSE, een middelbare school ligt op 5 minuten lopen. De uitvalswegen liggen op 5 autominuten afstand van de woning waardoor steden als Rotterdam, Breda, Antwerpen en Roosendaal goed te bereiken zijn.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 560.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1996
Huidige bestemming woonruimte
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Dak zadeldak
Voorzieningen buitenzonwering, dakraam, mechanische ventilatie, rolluiken, schuifpui en zonnepanelen
Isolatie dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2013 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 185 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin achtertuin met een oppervlakte van 231 m² en is gelegen op het zuidoosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid op eigen terrein
Schuur/berging aangebouwd steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object