€ 359.500,- k.k.

Hildegard van Bingenweg 105

Assen

Omschrijving

Energielabel A, 14 zonnepanelen, aangebouwde garage, riante oprit voor meerdere auto's, een brede en diepe kavel, overdekt terras, 4 slaapkamers en het externe schilderwerk is in 2023 uitgevoerd. Deze ruime, jonge hoekwoning heeft het allemaal te bieden en om het juiste beeld te krijgen is kijken een must. Een zeer compleet geheel voor een breed publiek en gezien het feit dat het een geheel geïsoleerde woning betreft ook een heel prettig wooncomfort. De huidige eigenaar heeft hier met veel plezier gewoond maar het is tijd geworden het stokje over te dragen aan een enthousiaste nieuwe toekomstige bewoner. De ligging in de zeer geliefde en complete woonwijk Kloosterveen maakt het plaatje compleet. De voorzieningen van Assen zijn op korte afstand gelegen maar ook de uitvalswegen richting Groningen/ Hoogeveen, Emmen en Drachten zijn allen nabij waardoor vrijwel al deze plaatsen binnen een half uur zijn te bereiken. Kortom een jonge, ruime, complete en energiezuinige woning op een top stek! Interesse? Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Begane grond: entree in de hal met trapopgang, garderobe, meterkast/ kastruimte en hangtoilet v.v. fontein (2011), doorgang naar de lichte, tuingerichte woonkamer met eetgedeelte, tuindeur naar het terras c.q. de tuin en een halfopen keuken v.v. neutrale keukenopstelling. De keuken is v.v. de nodige inbouwapparatuur waaronder een koel-/ vriescombinatie, gaskookplaat, afzuigkap en combi- magnetron. De woonkamer/ keuken is heel functioneel opgezet met een praktische en ruime indeling (37 m2) en een heel goed contact met de fijne, diepe tuin. De gehele begane grond is v.v. een laminaatvloer en in neutrale kleuren afgewerkt.
De aangebouwde garage is buitenom bereikbaar. Mocht het wenselijk of noodzakelijk zijn om aan de garage een andere invulling te geven dan is er ook van binnenuit een doorgang te realiseren (werken aan huis/ slapen& baden begane grond).

Eerste verdieping: grote overloop met veel lichtinval (2 ramen), 3 fijne slaapkamers van resp. 6, 7, en 13 m2 die allen heel praktisch in zijn gedeeld en een neutrale, complete badkamer (2011) en v.v. een douche, bad, hangtoilet, wastafel en badmeubel. Vanwege het zgn. hoogbouw type is de eerste verdieping lekker functioneel en telt elke m2 mee. De overloop is dusdanig ruim dat hier zelf een vaste kastenwand gerealiseerd zou kunnen worden indien gewenst.

Zolderverdieping: als laatste hebben we nog even de kers op de taart! Een vaste trap naar de zeer royale zolderverdieping waarbij de huidige eigenaar de zolderkamer van 17 m2 als ouderslaapkamer in gebruik heeft genomen. Aan de tuinzijde is over vrijwel de gehele breedte een kunststof dakkapel geplaatst waardoor de leefruimte is geoptimaliseerd! In de slaapkamer is tevens een vaste kastenwand aanwezig en vindt u ook de doorgang naar de c.v. ruimte/ berging. Ook deze verdieping heeft een riante overloop waarbij er ook een wasruimte is gerealiseerd. Al met al een absolute meerwaarde!

Tuin: aan de voorzijde van het huis is meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Een riante oprit voor meerdere auto's, de garage en er is zelfs een achterom langs de garage. De kavel van de hoekwoningen is vrijwel het dubbele t.o.v. de tussenwoningen dus echt een serieuze plus! Eenmaal aangekomen in de royale achtertuin ervaart u een open, ruime en groene woonbeleving waarbij er een zonneterras met terrasscherm en een overdekt terras aanwezig is. De kavel biedt voor elk wat wils van heerlijk ontspannen, tot tuinieren of klussen in de garage. Hier kunt u uw hart ophalen!

Woonomgeving: Kloosterveen is een relatief jonge woonwijk met vele voorzieningen. Er zijn meerdere scholen in de buurt en er is een wijkwinkelcentrum genaamd 'Kloosterveste' met onder andere een Hema, twee supermarkten, een drogist, een Action en vele andere winkels. Verder zijn er diverse speeltuinen aanwezig. Rondom de wijk liggen meerdere natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 359.500,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak lessenaardak
Voorzieningen mechanische ventilatie en glasvezel kabel

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2017 van Remeha HR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 117 m²
Perceeloppervlakte 301 m²
Inhoud 464 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 19 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 160 m² en is gelegen op het zuiden

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object