€ 235.000,- k.k.

Het Verzet 37

Aalten

Omschrijving

Deze leuke instapklare tussenwoning met aangebouwde bijkeuken gelegen aan een rustig hofje in Aalten staat te koop.

Vanuit de entree aan de voorzijde van de woning bereiken we de hal, toiletruimte en de meterkast. Via de hal komen we in de woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde en beschikt over een handige provisiekast onder de trap. De grotendeels bestraatte achtertuin gelegen op het Westen bereiken we via de achterdeur. Op een zonnige dag kun je na een dag werken, heerlijk in de achtertuin van het zonnetje genieten. De tuin is voorzien van een houten berging, waar het opbergen van tuingereedschap en het plaatsen van fietsen zeker mogelijk is. We gaan weer even terug naar de woning. In de lichte woonkamer is genoeg ruimte voor het plaatsen van een leuke zithoek en een royale eettafel. Als we dan doorlopen, bereiken we de half open keuken. Deze nette keuken met inbouwapparatuur is voorzien van een gaskookplaat, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken komen we in de bijkeuken met een handig extra keukenblok met aanrechtblad met wasbak. Hier vind je ook de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger. Boven de bijkeuken bevindt zich nog een extra zolder welke bereikbaar is via de vlizotrap.

Via de trap in de hal bereiken we de overloop met een handige inbouwkast. De badkamer is gelegen aan de voorzijde van woning en voorzien van een douchecabine, toilet en wastafelmeubel. Naast de badkamer is een royale slaapkamer gelegen en aan de achterzijde van de woning bevinden zich nog eens twee slaapkamers. Beide kamers zijn voorzien van een dakkapel met rolluiken, die de kamers extra ruimte en lichtinval geven.

De tweede verdieping bereiken we via een vlizotrap, waar de CV ketel (Nefit Smartline 2003) en de mechanische afzuigunit zijn geplaatst. Daarnaast is er veel bergruimte beschikbaar op de gehele zolder verdieping. Door het vervangen van de vlizotrap door een vaste trap naar de tweede verdieping en het plaatsen van een dakkapel is er een mogelijkheid voor het realiseren van een extra slaap-, werk- of hobbykamer.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een terras. Door de groene haag heb je veel privacy en kun je hier in de ochtend al lekker genieten van een kopje koffie of thee in de ochtendzon.

Deze tussenwoning is gelegen aan een rustig hofje in de woonwijk Het Verzet met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Een speeltuintje met sportveld, het centrum, de winkels en scholen zijn op korte afstand gelegen. Daarnaast kun je in het buitengebied van Aalten heerlijk door de bossen wandelen en fietsen.

Enthousiast geworden van deze mooie tussenwoning, maak dan snel een afspraak voor een individuele bezichtiging.

Vraagprijs € 235.000,00 k.k.
Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken:
• Bouwjaar 1980, woonoppervlakte 96m2, inhoud 433m3;
• Perceel 116m2 gelegen op het Westen;
• Verwarming en warmwater via CV ketel Nefit Smartline 2003;
• Dubbel glas (HR-glas);
• Dak van dakkapel vernieuwd en geïsoleerd 2014;
• Onderhoudsvriendelijke voortuin en achtertuin met eigen achterom;
• Energielabel B.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 235.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1980

Energie

Energielabel B

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 96 m²
Perceeloppervlakte 116 m²
Inhoud 433 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 43 m²
Bergruimte oppervlakte 10 m²

Indeling

Aantal kamers 4

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object