verkocht onder voorbehoud

Hengelolaan 677

Den Haag

Omschrijving

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

STARTERS OPGELET!
3-KAMER APPARTEMENT GELEGEN OP DE DERDE ETAGE MET TWEE SLAAPKAMERS, BADKAMER MET LIGBAD, ZONNIG BALKON EN EEN RIANTE BERGING IN DE ONDERBOUW!

Het appartement is gelegen in een veilig, afgesloten appartementencomplex met speelterrein! Ook is het centraal gelegen in de wijk Bouwlust/Vrederust met op loopafstand diverse sportfaciliteiten, supermarkten, winkelcentra, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Het centrum van Den Haag is te bereiken binnen 20 minuten, Centraal gelegen tussen de groene recreatiegebieden het Zuiderpark en De Uithof , waar een heerlijke wandeling kan worden gemaakt. Daarnaast natuurlijk ook het strand van Kijkduin, te bereiken binnen 15 autominuten.

Indeling:
Via de afgesloten gezamenlijke entree komt u via een het trappenhuis op de derde verdieping. U komt binnen in de gang welke u toegang geeft tot alle vertrekken, De vaste kasten voorzien u van extra opbergruimte en is er een door schuifdeuren afgesloten garderobekast voor de jassen.

Aan de voorzijde gelegen is de ruime keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur waaronder de oven met daarboven een 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Ook biedt de keuken voldoende ruimte voor de koelkast en bevindt zich hier de opstelplaats voor zowel de wasmachine als vaatwasser. Door de praktische indeling heeft u veel werkruimte dat niet alleen het snijden van groente gemakkelijk maakt maar u ook nog eens extra veel opbergruimte biedt voor uw kookgerei.

De woonkamer heeft een goed formaat en biedt door de afmeting voldoende ruimte voor een eettafel en een ruime zithoek. Het meest opvallende aan de woonkamer is het unieke plafond. De combinatie van glasplaten met de ledverlichting geeft een heel modern effect. De kleur en lichtintensiteit van deze ledverlichting is in te stellen door middel van een afstandsbediening. Buiten de glasplaten zijn ook genoeg spots aanwezig waardoor de woonkamer ook op een andere manier volledig verlicht kan worden. Verder biedt de woonkamer u toegang tot het zonnige balkon gelegen op het zuiden waardoor u 's zomer volop kunt genieten van de zonnestralen.

Aan het einde van de gang bevinden zich de twee slaapkamers en de badkamer. Zo wordt de slaapkamer aan de achterzijde goed verlicht door het grote raam en is deze, net zoals de woonkamer, voorzien van een designplafond met spots welke u doormiddel van een afstandsbediening gemakkelijk kunt bedienen. De badkamer is voorzien van het hangend toilet, wastafelmeubel met bijpassende spiegel en een ligbad met douche. Na een drukke dag is dit de ideale ruimte om lekker tot rust te komen in een warm bad.

Bent u op zoek naar een betaalbaar appartement met twee slaapkamers, zonnig balkon en berging? Maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leidt u met veel plezier rond. Natuurlijk kunt u ook meer informatie aanvragen via ons kantoor.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 1960;
• Erfpacht, canon bedraagt €22,12 per half jaar aflopend op 31-12-2030;
Heruitgifte eeuwigdurende erfpacht in aanvraag
• Circa 73m2 woonoppervlakte;
• Energielabel C, geldig tot 24-01-2033;
• Twee slaapkamers;
• Badkamer met ligbad;
• Zonnig Balkon op het zuiden;
• Berging in de onderbouw van Circa 8m2;
• Grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbelglas;
• Deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas;
• Complex is volledig afgesloten;
• Speeltuin op afgesloten terrein;
• Elektra: 3 groepen;
• Inventum Aqua safe Boiler;
• Verwarming middels blokverwarming;
• Actieve VvE 51/770ste aandeel, bijdrage € 197,02,- per maand exclusief stookkosten bijdrage €102,98;
• Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen, parken en winkels;

Verkoopcondities:
• Biedingen verlopen online via: divamakelaars.nl/eerlijkbieden
• Bieden vanaf prijs;
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 195.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1960
Bouwperiode 1960 - 1970
Open portiek nee
Onderhoud binnen normaal
Onderhoud buiten normaal
Dak plat dak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie dubbel glas

Energie

Energielabel C
Verwarming blokverwarming
Warm water electrische boiler
C.V.-ketel HR-107 Ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 73 m²
Perceeloppervlakte 5.435 m²
Inhoud 247 m³
Bergruimte oppervlakte 7 m²
Buitenruimte oppervlakte 4 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object