Heiligenbergerweg 29

AMERSFOORT

Omschrijving

Rustig wonen op loopafstand van het gezellige centrum van Amersfoort is mogelijk in deze sfeervolle hoekwoning op een bijzonder leuke locatie. Wat u niet verwacht van wonen nabij het centrum is hier aanwezig: de woning ligt aan een wandel-/fietspad dus geen autoverkeer langs het huis; parkeren op eigen terrein (2 auto’s) en de luxe van een diepe achtertuin waar het heerlijk rustig vertoeven is.

In dit mooie gedeelte van de Heiligenbergerweg vindt u karakteristieke stadswoningen. U steekt de stadsring over en loopt op naar het historische centrum van Amersfoort. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de winkels aan het Euterpeplein. Daarnaast bent u binnen loopafstand in het park Randenbroek en stadspark Elisabeth Groen. Daarbij zijn de uitvalswegen naar de A1 en A28 vanaf hier ook snel en gemakkelijk te bereiken.

De indeling is als volgt:
Entree, meterkast, toegangsdeur naar de woonkamer, de trapopgang naar de verdieping en aan het eind van gang toegang tot de keuken.
Via een doorgang in de keuken bereikt u de woonkamer gelegen aan de voorkant van de woning. In de doorgang van de keuken naar de woonkamer bevinden zich twee praktische vaste kasten.
De woonkamer aan de voorzijde is een heerlijk rustige plek. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken waar u heerlijke maaltijden kunt bereiden op het SMEG fornuis.
Vanuit de keuken heeft u een mooi zicht op de groene tuin. Aan de woonkeuken grenst de bijkeuken met toegang tot de tuin. In de bijkeuken is de cv-ketel geïnstalleerd, hier bevindt zich ook de wasmachineaansluiting en het toilet.

De gehele benedenverdieping is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de twee ruime slaapkamers. De badkamer bevindt zich in de slaapkamer aan de voorzijde en is voorzien van een ligbad met douche en een wastafel. In de slaapkamer aan de achterzijde van de woning bevindt zich een vide. Een prima plek om te gebruiken als extra logeerkamer. Daarnaast biedt de vliering op de overloop veel bergruimte.

Buiten:
In de diepe achtertuin met achterom is het een oase van rust. Een aangename plek om onder de diverse fruitbomen verkoeling te zoeken in de zomermaanden. In de tuin bevindt zich de vrijstaande houten berging met overkapping.

Kenmerken:
- Sfeervolle karakteristieke hoekwoning.
- Gunstige locatie aan rustige straat op loopafstand van het centrum, het winkelcentrum en stadsparken.
- Diepe achtertuin.
- Parkeren op eigen terrein.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 425.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1926
Huidige bestemming woonruimte
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak dwarskap
Bijzonderheden gedeeltelijk gestoffeerd
Voorzieningen glasvezel kabel en natuurlijke ventilatie
Isolatie dakisolatie en dubbel glas

Energie

Energielabel G
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 1996 van Junkers, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 87 m²
Inpandigeruimte oppervlakte 2 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg
Tuin achtertuin met een oppervlakte van 136 m² en is gelegen op het zuidwesten

Bergruimte

Parkeergelegenheid op eigen terrein
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object