€ 114.500,- k.k.

Haspel 97- 32

Ermelo

Omschrijving

Gelegen aan de rand van het bos op het kleinschalige en groene recreatiepark “Jarcarja”, mogen wij u aanbieden deze ruime recreatiewoning mét overkapte veranda op een prachtig (erfpacht)perceel. Het park ligt op korte afstand van de gezellige Hanzestad Harderwijk, het dorpje Ermelo en de Veluwse bossen. Voor de liefhebbers van natuur, rust en ruimte is deze plek midden in de natuur een absolute aanrader.

Indeling: Entree, hal, badkamer en toegang tot het leefgedeelte. De royale lichte woonkamer met open keuken is gelegen aan de voorzijde van het chalet en heeft een grote schuifpui die u toegang biedt tot de knusse overkapte veranda. De keuken in L-opstelling is uitgerust met (laden)kasten, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak met moderne kraan, magnetron en (losse)koelkast. Naast een grote (ouder)slaapkamer met kledingkast, beschikt het chalet over nog twee slaapplaatsen. Direct naast de keuken zit een vaste trap naar een bovengelegen slaapkamer, die middels een niveauverschil ruimte biedt voor twee bedden. Vanuit deze ruimte heeft u tevens toegang tot de vliering én fraai uitzicht op het bos dat direct achter de kavel schuilt. De keurige badkamer heeft een vrijhangend toilet, douchecabine met regendouche, wastafelmeubel met spiegelkast én hier zit een aansluiting voor de wasmachine. Tenslotte is er een separate berging, deze is via de buitenzijde te bereiken, en bevindt zich op het laagste niveau van deze zeer complete recreatiewoning. Hier is de cv-ketel opgesteld en is er tevens voldoende plek voor het stallen van uw fietsen en (tuin)gereedschap.

De tuin is deels bestraat met grindtegels en heeft diverse zitplekken, zo kunt u altijd kiezen voor (volle)zon, een schaduw(rijk) plekje of heerlijk droog onder de overkapte veranda. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan groen, zo is er een stuk gazon en zijn er diverse prachtige bomen, struiken en planten. Wie houdt van groen, zit hier helemaal op z’n plek! De achterzijde van de tuin grenst aan het bos waar u met een beetje geluk herten, wilde zwijnen, een vos of een das kan zien langslopen. Binnen enkele stappen staat u midden in de Veluwse natuur met de eindeloze wandel- en fietsmogelijkheden.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging!

Kenmerken
• canon € 1.531,- (2022)
• duur t/m 28 september 2041
• parkkosten € 1.500,- per jaar (2022)
• meerdere slaapplaatsen
• inpandige berging
• bergvliering (niet bevloerd)
• wasmachine aansluiting
• inclusief inventaris (behoudens persoonlijke zaken)
• eigen parkeerplaats
• grenst direct aan het bos
• (recreatief)verhuur niet toegestaan
• (semi)permanente bewoning niet toegestaan

Disclaimer: Deze advertentie is met de meest grote zorgvuldigheid samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 114.500,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis bungalow
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1985
Bouwperiode 1981 - 1990
Recreatiewoning Ja
Permanente bewoning niet toegestaan
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak zadeldak
Isolatie volledig geisoleerd

Energie

Verwarming cv-Ketel
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel cv-ketel van Remeha Avanta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 57 m²
Perceeloppervlakte 230 m²
Inhoud 150 m³

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Tuin tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object