Harmsen van der Beeklaan 2

BLARICUM

Omschrijving

Zeer verzorgde en royale helft van een dubbele villa uit 2019, met aangebouwde en van binnenuit bereikbare kantoor/speelruimte en parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto's.
Deze smaakvol ingerichte woning met een woonoppervlakte van maar liefst 185 m² bevindt zich, in een autoluwe straat, in de gewilde en kindvriendelijke nieuwbouwwijk “de Blaricummermeent”. Op nabije afstand van scholen, winkels, sportvoorzieningen, uitvalswegen A1 en A27 en natuurlijk het water van het Gooimeer.

INDELING VAN DE WONING:

Begane grond:
Entree met hal, moderne meterkast, toilet met zwevend closet en fonteintje. Aparte kast waar de warmtepomp met een boiler staat opgesteld. De ruime woonkeuken met kookeiland is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Vanaf deze plek is er vrij zicht over de heerlijke tuin met overkapping welke door openslaande deuren bereikbaar is. Deze luxe keuken is uitgerust met een marmer look werkblad en verder van alle gemakken voorzien. Zo is alle apparatuur van Siemens of Novy: twee stoomovens, warmhoudlade, vaatwasser, inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, royale koelkast, royale vriezer met 7 lades en een kokend waterkraan van Selsiuz. Er is veel kastruimte aanwezig.

In de eetkamer is verder genoeg ruimte voor de krukken aan de keuken en een royale eettafel.

De ruim bemeten woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning welke gedeeltelijk gescheiden is van de woonkeuken door de Spartherm open haard met liftdeur.
Aan de zijkant van de woning bevindt zich de volledig geïsoleerde en verwarmde kantoor/speelruimte welke binnendoor bereikbaar is.

De woonkeuken en woonkamer zijn voorzien van een fraaie PVC vloer met hoge plinten. De hal en het toilet zijn voorzien van marmer mozaïektegels.

De gehele begane grond is voorzien van glad gestucte wanden en een professioneel lichtplan met o.a. diverse trimless inbouwspots.

1e verdieping:
Vaste trap naar 1e verdieping met de ruime overloop. Toegang tot de drie in grootte variërende slaapkamers. De grote masterbedroom heeft een fantastische walk-in closet.
De luxe badkamer is uitgerust met een douche, ligbad, zwevend toilet, dubbele wastafelkommen met meubel en inbouwkranen.

2e verdieping:
Vaste trap naar de 2e verdieping met multifunctionele ruimte en wasruimte waar de mogelijkheid bestaat om een extra slaapkamer en/of badkamer te realiseren. Tevens is op de 2e etage de 4e slaapkamer gerealiseerd. Zowel aan de voor- als achterzijde is een dakkapel geplaatst. Ook de 2e verdieping is voorzien van vloerverwarming en de knieschotten zijn doormiddel van kastdeuren toegankelijk gemaakt voor extra bergruimte.

3e verdieping:
Via vlizo trap bereikbare bergzolder.

Tuin:
De keurig aangelegde achtertuin ligt op het Noorden, dat betekent dat u vrijwel de hele dag in de zon en ook bij heel heet weer in de schaduw kunt zitten. Er is een houten berging aanwezig alsmede een royale overkapping. De tuin is voorzien van sierbestrating, borders en een irrigatiesysteem (druppelslangen en pop-up gazonsprinklers).
Op het platte dak van de zijaanbouw, berging en overkapping liggen in totaal 14 zonnepanelen om uw maandelijkse energierekening zeer laag te houden.

Alle woningen in De Blaricummermeent maken gebruik van een nieuwe en eigentijdse vorm van energie. De huizen zijn aangesloten op een zogenaamd warmte/koude opslagsysteem. Een systeem dat kostentechnisch erg interessant is. Dit betekent dat elk huis is uitgerust met een warmtepomp i.p.v. een cv-ketel. Gas is overbodig geworden. Naast verwarmen kan het systeem ook koelen. De bewoners van De Blaricummermeent leveren zodoende – door minder CO2-uitstoot – een belangrijke bijdrage aan een beter milieu. Kortom, elke woning is met deze duurzame oplossing klaar voor de toekomst, zonder dat het wooncomfort wordt geschaad.

Hoe werkt warmte/koude opslag precies?
In de zomer is relatief veel warmte aanwezig, die eigenlijk in de winter pas nodig is. En andersom: 's winters is er veel koude die 's zomers goed gebruikt kan worden. Door opslag van warmte en koude kunnen vraag en aanbod op elkaar worden afgestemd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van water in zandlagen diep in de bodem. In geboorde bronnen wordt in de zomer warmte opgeslagen en in de winter koude. Op het moment dat het nodig is, wordt dit water omhoog gepompt. De onttrokken energie uit een warmte/koude opslag (WKO) wordt bronenergie genoemd. Bronwarmte levert warmte en koude.

Omgeving:
Wonen in de Blaricummermeent is wonen temidden van natuurgebieden de Tafelberg, de Blaricummerheide, het Gooimeer en het Oeverpark, met alle stadse voorzieningen van het nabijgelegen Huizen in de Buurt. Gunstig en centraal gesitueerd ten opzichten van A27 met een uitstekende verbinding richting Almere / Utrecht en de A1 richting Amsterdam/ Amersfoort. De wijk is een ruim opgezette woonwijk met veel groen, nieuwbouw maar met de stijlvolle uitstraling van het oude dorp.

Krijg geen spijt en maak direct een afspraak voor een bezichtiging met de makelaar van deze woning Martijn Geerdink of nog beter met uw eigen NVM aankoopmakelaar.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 897.500,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 2019
Huidige bestemming woonruimte
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Dak zadeldak
Bijzonderheden gedeeltelijk gestoffeerd
Keurmerken Woningborg Garantiecertificaat
Voorzieningen glasvezel kabel, mechanische ventilatie, rookkanaal en zonnepanelen
Isolatie volledig geïsoleerd

Energie

Energielabel A
Verwarming warmtepomp
Warm water elektrische boiler huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 185 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin achtertuin met een oppervlakte van 132 m² en is gelegen op het noorden

Bergruimte

Parkeergelegenheid op eigen terrein
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object