Grootschoterweg 116

Budel-Schoot

Omschrijving

VERRASSEND RUIME TUSSENWONING MET KANTOORRUIMTE, MET GROTE (100 M2) VRIJSTAANDE GARAGE/HOBBYRUIMTE, GELEGEN IN HET CENTRUM.

Bouwjaar 1951. Perceel 395 m2. Inhoud ca. 570 m2. Woonopp. ca. 186 m2 (incl. ca. 40 m2 'praktijk'). Opp. garage ca. 100 m2.

Kantoor-/praktijkruimte:
Via een aluminium pui en toegangsdeur, met dubbele beglazing, toegang tot de kantoor-/praktijkruimte (opp. ca. 40 m2) voor een aan-huis-verbonden beroep. Met een tegelvloer, stucwerk wanden en een schroten plafond. Meterkast met gemoderniseerde groepenkast (o.a. 9 groepen + aardlekschakelaars). Vanuit deze multifunctionele ruimte met een deur naar de eetkeuken.

Begane grond:
De eetkeuken is voorzien van een tegelvloer en daglicht via een grote lichtkoepel. Een moderne keukeninrichting in een hoekopstelling met een kunststof aanrechtblad met RVS spoelbak met restbakje, een koelkast, een combimagnetron, een RVS gaskookplaat, een RVS afzuigkap en een vaatwasser. Veel kastruimte.
De zeer ruim opgezette woonkamer heeft een massief eiken vloer en een gezellige ronde schouw met een gas open haard. Zicht op de achtertuin via een groot hardhouten kozijn, met dubbele beglazing, aan de achterzijde en een elektrisch te bedienen rolluik. Aan de achtergevel hangt een elektrisch te bedienen zonneluifel over de gehele breedte.
Vanuit de eetkeuken via een gang naar het volledig betegeld toilet, met een wandcloset en een fonteintje. Met een hardhouten deur toegang tot het terras en de diepe achtertuin.

1e verdieping:
In de woonkamer via een deur naar de trap naar de verdieping. Op de overloop ligt een muurkast met de Nefit Ecomline HR combiketel.
Een recente, luxe badkamer met een inloopdouche met glazen wand, een badmeubel met een grote spiegel en een wandcloset met een opzetplateau. Daglicht via een hardhouten kozijn met dubbele beglazing in de dakkapel.
Slaapkamer I aan de voorzijde, met een laminaatvloer en een vaste kastenwand. Daglicht via een hardhouten kozijn met dubbele beglazing in de dakkapel. Aan de achterzijde ligt een slaapkamer c.q. wasruimte met een vaste schuifwandkast en de aansluiting voor de wasapparatuur.
Via de overloop via een 'corridor' naar de opbouw aan de achterzijde. Met nog twee ruime slaapkamers, met een vinylvloer. Daglicht via hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.

Buiten:
De diepe achtertuin is volledig omheind en biedt zeer veel privacy. Aan de achterzijde toegankelijk via een houten poort, via een oprit en via de riante garage. De tuin is voorzien van beklinkerde terrassen en siergrind borders.
De vrijstaande garage c.q. hobbyruimte is voorzien van een betonvloer, spouwmuren en een plat dak met bitumen gedekt. Met een uitstortgootsteen en elektra. De garage is opgedeeld in twee ruimten, respectievelijk ca. 6,00 m x 5,90 m. en 10,55 m x 5,95 m.Toegang tot de garage via een drietal hardhouten openslaande deuren. Deze garage is bereikbaar via een recht van weg over het pad aan de linkerzijde van het woningblok.

Bijzonderheden:
- Ideale woning met kantoor/ontvangstruimte en magazijnruimte aan huis!
- Grote tussenwoning met kantoor-/praktijkruimte, in het centrum van Budel Schoot
- Nagenoeg volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Ruime eetkeuken met apparatuur, 4 slaapkamers en een luxe badkamer
- Diepe, privacy biedende achtertuin met een poort en toegang tot de garage
- Verrassende garage/hobbyruimte van maar liefst 100 m2!
- Energielabel D
- Een bezichtiging van dit unieke object zal u nog enthousiaster maken!



+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 315.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Tussenwoning
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1945 - 1959
Dak Mansardedak

Energie

Energielabel D
Verwarming Centrale verwarming
C.V.-ketel Nefit Ecomline HR combiketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 186 m²
Perceeloppervlakte 395 m²
Inhoud 570 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 122 m²

Bergruimte

Garage vrijstaande houten garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object