verkocht onder voorbehoud

Grietpad 9

Almere

Omschrijving

Staat Makelaars biedt aan: Grietpad 9 in Almere middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk te krijgen van de woning en de omgeving.

In de groene Waterwijk van Almere Stad bevindt zich deze ruime eengezinswoning. Deze woning beschikt over een royale woonkamer met veel natuurlijk licht, 3 ruime slaapkamers en een heerlijke achtertuin op het noorden. Op korte loopafstand bevindt zich het recreatiegebied "Leeghwaterplas" en het strand van de "Noorderplassen", evenals supermarkten, basisscholen, speeltuinen en bushaltes.

Het Stadscentrum van Almere Stad en het Centraal Station zijn gemakkelijk bereikbaar per fiets en binnen 5 minuten met de bus. Bovendien heeft de woning een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht en Lelystad (A1, A6 en A27).

Begane grond:
Een nette voortuin leidt naar de entree met hal, toilet (gerenoveerd in 2021), meterkast, wasruimte, trap naar de eerste verdieping en toegang tot de ruime woonkamer die uitkijkt op de tuin. De begane grond is volledig voorzien van kunststof kozijnen en deuren. Tevens voorzien van een nieuwe laminaatvloer. Fijn om te weten is dat er een mogelijkheid is om de woonkamer uit te bouwen voor nog meer woonplezier.

De open keuken, volledig vernieuwd in 2021, bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze is uitgerust met diverse apparatuur, waaronder een 4-pits inductie kookplaat, hete-lucht oven, koelkast met vriezer en een vaatwasser. Dankzij de praktische hoekopstelling is er voldoende opbergruimte voor pannen en bestek.

Eerste verdieping:
Via de overloop zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De slaapkamers verschillen in grootte, waarbij twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde van de woning liggen. De gehele eerste verdieping is voorzien van een nieuwe laminaatvloer. Mocht er een wens zijn om de woning nog groter te maken en dus meer slaapkamers te kunnen creëren, is er een mogelijkheid om de woning uit te bouwen door een dakopbouw.

De badkamer, gerenoveerd in 2021, is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en toilet, en heeft een prettig raam voor natuurlijke lichtinval en ventilatie.

Tuin:
De tuin is gelegen op het noorden en is voorzien van houten berging en een achterom. De voortuin is net als de achtertuin is onderhoudsvriendelijk door de volledige bestrating.

Bijzonderheden:
- Keurige eengezinswoning
- 3 ruime slaapkamers
- Energielabel A
- Keuken vernieuwd in 2021
- Aparte wasruimte gecreëerd in 2021
- Trap gerenoveerd in 2021
- Badkamer & toilet gerenoveerd in 2021
- Kunststof kozijnen met horren in 2021 geplaatst.
- Kindvriendelijke buurt met speeltuin in de nabijheid
- Nabij diverse openbare voorzieningen
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 340.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Bijzonderheden gestoffeerd
Voorzieningen tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel A
Verwarming stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 84 m²
Perceeloppervlakte 130 m²
Inhoud 281 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 73 m² en is gelegen op het noorden

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object