verkocht onder voorbehoud

Forellendaal 170

Den Haag

Omschrijving

STARTERS EN/OF SENIOREN OPGELET!
INSTAPKLAAR 2-KAMER APPARTEMENT MET MOOIE KEUKEN EN BADKAMER MET LIGBAD, GELEGEN OP DE 10E VERDIEPING DUS EEN FENOMENAAL UITZICHT OVER DEN HAAG

Dit 2-kamer appartement maakt onderdeel uit van een goed onderhouden appartementencomplex en is gelegen in in de wijk Kraayenstein. Een rustige omgeving, met alle voorzieningen nabij en op korte afstand van Kijkduin, het strand, de duinen, park Madestein, en het openbaar vervoer. Met het winkelcentrum Kraayenstein direct onder het appartementencomplex, heeft u de boodschappen snel in huis of kunt u gezellig een hapje eten in een van de restaurants.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. In de hal bevindt zich het kantoor van de huismeester. De lift brengt u via de hal (voorzien van automatische deuren) bij entree van het appartement gelegen op de 10e etage. Ook op deze etage gelegen is de berging van 3m2.

U komt binnen in de ruime hal welke u toegang geeft tot het toilet, meterkast en de keuken. De moderne keuken heeft een houtlook werkblad en is voorzien van ronde verzonken RVS spoelbak met bijpassende kraan. Aan deze zijde vindt u tevens de inbouwkoelkast met 3 vrieslades. Aan de kookzijde van de keuken is het keukenblok voorzien van de overige inbouwapparatuur zoals de 4-pits gaskookplaat met daarboven de RVS afzuigkap en combi-oven en ook hier uiteraard voldoende opbergplaats voor het kookgerei. Eventueel is er de mogelijkheid om een open keuken te realiseren. Dit kan gemakkelijk door het weghalen van de wand die op dit moment de keuken van de woonkamer scheidt.

Verder geeft de hal u toegang tot de ruime woonkamer en de naastgelegen slaapkamer. De woonkamer geeft u toegang tot het balkon welke gelegen is op het noordwesten. Hier kunt u s ‘avonds na een lange werkdag genieten van het prachtige uitzicht en op een mooie dag kunt u zelfs de zee zien! Ook de aangrenzende slaapkamer biedt eveneens toegang tot het balkon en geeft u prachtig weids uitzicht over de wijken Kraayenstein en Loosduinen. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel met spiegel, aansluiting voor zowel de wasmachine als droger en een ligbad.

De woning beschikt over een gezamenlijke fietsenberging en een privé berging, de privé berging is te vinden op de zelfde etage als de woning en is makkelijk bereikbaar. Verder wordt appartementencomplex goed onderhouden en heeft het een goed georganiseerde VvE die actief toeziet op het onderhoud en leefbaarheid van het complex. Vanuit de VVE-bijdrage worden vele zaken bekostigd en is er een hoge betrokkenheid. Ook is er een huismeester aanwezig welke toezicht houdt op de algemene veiligheid en zorgt voor de netheid van de flat.

Bent u senior of starter en op zoek naar een knus appartement met prachtig uitzicht? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leidt u met veel plezier rond. Natuurlijk kunt u ook meer informatie aanvragen via ons kantoor.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 1975;
• Gelegen op eigen grond;
• Circa 55m2 woonoppervlakte;
• Energielabel E, geldig tot 08-05-2027;
• Balkon met prachtig uitzicht en zelfs zeezicht gelegen op het noordwesten;
• Berging op de etage van circa 3m2;
• Volledig voorzien van houten kozijnen met enkelglas;
• Elektra: 6 groepen + ALS;
• Warmwatervoorziening: 80 liter huurboiler van Eneco € 14,- per maand;
• Actieve VvE 1/140e aandeel, bijdrage € 188,90 per maand + €14,32 waterverbruik en € 60,- Voorschot stookkosten;
Reservefonds per 01-03-2023: € 217.340,48;
• Blokverwarming met eigen meter;
• Afgesloten portiek, huismeester aanwezig;
• Ruime en gratis parkeermogelijkheden bij de flat en in de omgeving;
• Op fietsafstand van het strand van Kijkduin, sportcentrum de Uithof en recreatiegebied Madestein.

Verkoopcondities:
• Biedingen verlopen via divamakelaars.nl/eerlijkbieden
• Scherpe bieden vanaf prijs;
• Oplevering in overleg;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 200.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 10
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1975
Bouwperiode 1971 - 1980
Open portiek nee
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Dak plat dak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie muurisolatie

Energie

Energielabel E
Verwarming blokverwarming
Warm water electrische boiler

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 55 m²
Perceeloppervlakte 4.222 m²
Inhoud 182 m³
Bergruimte oppervlakte 3 m²
Buitenruimte oppervlakte 11 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object