€ 925.000,- k.k.

Emmastraat 25-27

Arnhem

Omschrijving

Arnhem
Emmastraat 25-27

Beleggingsobject!

Aan de Emmastraat, een van de statige, aansprekende lanen in het Spijkerkwartier, gelegen karakteristieke beneden- en bovenwoning uit 1880, verdeeld in 14 onzelfstandige wooneenheden. Nr. 25: 9 kamers in verhuurde staat verdeeld over 3 verdiepingen. Per verdieping is een keuken, toilet en badkamer aanwezig.
Nr. 27: 3 kamers die voorzien zijn van een hoogslaper met eigen kitchenette. en 2 kamers in het souterrain met toegang tot de gezamenlijke keuken en tuin. Badkamer en toilet wordt gedeeld.

11 Huurcontracten voor een onbepaalde periode en 3 huurcontracten voor een bepaalde tijd. Kamerverhuur vergunning aanwezig.
Ingangsdatum Diverse ingangsdata
Einddatum 31-01-2023, 07-07-2023 en 31-08-2022
Servicekosten € 1.075,-- p/m
Kale huurprijs € 5.084,18 p/m
Waarborgsom € 6.074,--

Indeling:
Nummer 27: Begane grond: entree, hal, 3 onzelfstandige kamers met kitchenette en hoogslaper. En gezamenlijk toilet. Souterrain: hal, 2 onzelfstandige kamers, douche, toilet, tuin, berging.
Nummer 25: 1e Verdieping: overloop, 3 onzelfstandige kamers, toilet, douche, keuken. 2e Verdieping: overloop, 3 onzelfstandige kamers, toilet, douche, keuken. 3e Verdieping: overloop, 3 onzelfstandige kamers, toilet, douche, keuken.

Locatie:
De Emmastraat is een van de statige, aansprekende lanen in het Spijkerkwartier. In de historische wijk staan voornamelijk karakteristieke herenhuizen uit de late 19e en vroege 20e eeuw. De wijk is door de gemeente Arnhem tot beschermd stadsgezicht benoemd. Het Spijkerkwartier is levendig en bruisend, met de nodige detailhandel, cafés en restaurants, kunstgalerieën en een theater. Park Thialf, de gezellige Steenstraat en de binnenstad zijn om de hoek, NS station Velperpoort ligt op loopafstand en de snelwegen in de regio zijn snel te bereiken.

Gelegen midden in het bruisende Spijkerkwartier te Arnhem Noord. Deze wijk, niet voor niets gewaardeerd als beschermd stadsgezicht, kenmerkt zich door de karakteristieke woonhuizen gebouwd in de periode 1850 tot omstreeks 1935. Ondanks het stadse karakter, is het Spijkerkwartier met zijn prachtige binnentuinen, stadsparkjes en verborgen speeltuinen een verrassende, levendige en groene wijk. Ook de samenstelling van de wijk is divers en biedt voor ieder wat wils. Diverse theaters, cafés, winkels, restaurants en natuurlijk de alom bekende Steenstraat bevinden zich om de hoek. Tevens zijn het centrum, bus en trein (NS station Velperpoort) op loopafstand bereikbaar. De hippe espressobar en restaurant 'Spijker' alsmede brasserie Thialf bevinden zich om de hoek. Direct naast het Spijkerkwartier vinden we het hippe Mode-kwartier met een assortiment aan leuke tentjes.

Portefeuille:
Deze woning is onderdeel van een grotere portefeuille. Het is ook mogelijk om de portefeuille in een keer te kopen.
De totale vraagprijs is € 3.720.000,-
De adressen zijn
- Dijkstraat 11, Arnhem
- Emmastraat 25-27, Arnhem
- Toulon v/d Koogweg 8-8a winkel en appartement, Oosterbeek
- Weverstraat 29,30,31,32 winkel en appartement, Arnhem

Bijzonderheden:
- Het object zal minimaal 1 jaar door Verhome Vastgoed beheerd worden
- Verkoop en bezichtigingen zullen via Verhome Vastgoed lopen
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 925.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement beneden + bovenwoning
Aantal woonlagen 4
Woonlaag 1
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 257 m²

Indeling

Aantal kamers 14
Aantal slaapkamers 14

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object