Eindsplits 10

ALMERE

Omschrijving

Op één van de mooiste locatie in Almere, aan het water én op een schiereiland, is deze vrijstaande luxe villa met inpandige garage gelegen. De villa is gebouwd in 2011 onder architectuur en biedt behalve veel privacy met name een geweldig gevoel van ruimtelijkheid en licht door het ontwerp en gebruik van zeer hoge plafonds en natuurlijk het weidse uitzicht over het water.

De villa heeft als key feature een uniek uitzicht over het water (Noorderplassen) en de natuurgebieden. De seizoenen zijn hier ook bijzonder. Schaatsen in de winter, zwemmen en watersporten in de zomer en het voorjaar en de herfst prachtige schitteringen van de zon op het water. Natuurlijk is er een royaal buitenterras met eigen aanlegsteigers voor meerdere boten en heeft het wonen op een schiereiland het grote voordeel dat er alleen bestemmingsverkeer komt en dus is uw rust gewaarborgd.

Dit fraaie huis is klaar voor ontvangst en we nodigen u ook graag uit om het huis te komen bekijken, zodat u alles wat we zojuist beschreven hebben ook zelf kunt ervaren. Het is allemaal perfect afgewerkt en zeer goed onderhouden. Uiteraard is dit huis voorzien van een moderne alarminstallatie en een optimale isolatie. Niet voor niets beschikt het huis over een A energielabel.

Indeling:
De villa heeft een goed doordacht ontwerp en is te betreden via de zijkant van het huis via de entree met een garderobe en doorgang naar de fitnessruimte, het kantoor en de garage. Maar er bevindt zich hier ook een gastenslaapkamer met een eigen badkamer, voorzien van een rainshower, toilet en wastafelmeubel, alsmede een bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkeuken met gashaard en een grote vide met hoge raampartijen en toegang tot terras (dit is onder bomen een heerlijk plek om buiten te eten met vrienden en familie. De moderne strakke keuken is voorzien van alle mogelijk denkbare inbouwapparatuur (stoomoven, oven, vaatwasmachine, een luxe koffiemachine, quooker en koel-/vriescombinatie), alsmede een kook-/spoeleiland met een inductie kookplaat en een in het plafond geïntegreerde afzuigkap. De keuken heeft veel ladekasten.

Vanuit de woonkeuken gaat u met de open trap naar de hoger gelegen ruime, lichte living. Zowel in de woonkeuken als hier in de living valt het ruimtelijke gevoel u direct op. Dit komt natuurlijk door de al eerder genoemde hoge plafonds maar ook door het aan twee kanten fantastisch uitzicht over het water, een sfeervolle hout gestookte openhaard maken de koude herfst- en winterdagen behaaglijk. Middels schuifdeuren bereikt u de veranda, die goed op de zon gelegen is en voldoende beschutting geeft tegen de wind. Via een tweede trap komt u op de hogere verdieping, alwaar zich twee slaapkamers bevinden, beide voorzien van een eigen inloopkast. Eén van deze slaapkamers heeft de mogelijkheid tot het realiseren van een dakterras. Op de overloop bevinden zich hier bovendien nog een separaat toilet en natuurlijk een zeer luxe badkamer (voorzien van een ligbad, inloopdouche en een fraai wastafelmeubel) en nog een uitgebreide technische ruimte.

De Master Bedroom is via een gesloten trap te bereiken, die u onder de living en op het niveau van het water brengt. Wanneer u de openslaande deuren open gooit en loopt u het zonnige terras en de steiger op om te genieten van het water, de zon en uw rust en privacy. Op het terras is er overigens nog een aansluiting voor een jacuzzi (voor de liefhebbers). Deze master bedroom is voorzien van een royale luxe inloopkast met uiteraard een eigen moderne badkamer met inloopdouche met een ingebouwde zonnebank, wastafelmeubel, een toilet en een saunaruimte.

Overzicht van een aantal belangrijkste specificaties en key features:
- Zeer hoog oplevering en afwerkingsniveau.
- Een sauna op de begane grond, geïntegreerd in de badkamer behorende bij de master bedroom
- De plafonds in keuken en living zijn bijzonder hoog, hetgeen het huis een zeer luxe uitstraling geeft.
- In het plafond van de woonkamer is een home cinema aangebracht, die uiteraard elektrisch te bedienen is en in het plafond is weggewerkt
- Elke slaapkamer heeft internet- en televisie aansluiting
- Elke slaapkamer heeft een eigen inloopkast, met uitzondering van de logeerkamer
- Meerdere badkamers in de villa aanwezig
- Bijzondere sfeerverlichting in en rondom het huis, ook door middel van LED
- Deels is de verlichting voorzien van sensoren, die automatisch aan en uit gaan
- De villa is voorzien van stadsverwarming met een warmteterugwinsysteem
- De gehele villa is voorzien van vloerverwarming (behalve de twee slaapkamers boven)
- Inpandige garage en kantoor, hierdoor is wonen en werken aan huis goed mogelijk
- Diverse open haarden aanwezig
- Tuin, oprit (voor meerdere auto’s) en terrassen rondom
- Aanlegsteigers voor meerdere boten
- Deze villa is in 2011 gebouwd
- Volledig en optimaal geïsoleerd en voorzien van een A energiecertificaat
- Voorzien van alarminstallatie
- In de ceiling aanwezig B&O luidspreker systeem en screens aan buitenzijde

Oplevering: in overleg
Richtprijs € 1.750.000,= kosten koper
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 1.750.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis villa
Type woonhuis vrijstaande woning
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 2011
Huidige bestemming woonruimte
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Dak plat dak
Voorzieningen alarminstallatie, glasvezel kabel, mechanische ventilatie, rookkanaal, sauna, schuifpui en zonnepanelen
Isolatie volledig geïsoleerd

Energie

Energielabel A
Verwarming stadsverwarming
Warm water elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 266 m²
Inpandigeruimte oppervlakte 19 m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg, aan vaarwater, aan water en vrij uitzicht

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object